За ДОСТ – или добро, или нищо!
Това искат шефовете на партията. Така разсъждаваше и командированият в Гватемала Сюлейман Гьокче – този, който се държеше спрямо турците в България като Първи секретар на Партията по време на Възродителния процес.
За ДОСТ - или лошо, или нищо.
На това мнение пък са в ДПС. Но не само в ДПС…
Между доброто и лошото, следва да признаем, че има един баланс на верните думи. А те са:
Едни казват, че ДОСТ – партията на Лютви Местан, Сюлейман Гьокче и сие, е постигнала изборен резултат от 3 процента с огромно финансиране от Анкара. Някои са убедени, че изборното донорство в Кърджали, Шумен, Разград, Айтос и т.н. откъм Босфора е в изражение 12-15 милиона евро.
С толкова пари, уважаеми читатели, и с умни и харизматични водачи на етноса, но и честни изборджии, се печелят 7-8 процента и доближаване до позицията „малкият коалиционен партньор“. Не се случи! Въпросът е: Откраднаха ли парите в Кърджали, Шумен, Разград….
Други казват, че ДОСТ са искали много от Анкара, ама са им дали само 800 000 евро. Което си е нищо за спечелените 100 000 гласа… Това пък е огромна тема за размисъл за ДПС какво ще се случи в есента на 2019 година, в сезона на следващите местни избори. Засега в ДПС не си дават много зор. Поне няма действия.
24rodopi.com

На снимката: Разследване на 24rodopi.com показа, че с пари от Турция се купуват хранителни продукти за… избиратели. Координатори на партията обаче ревнаха: Половината от средствата се присвояват!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/8/17 13:53

    Dost bese pilen proval Ankara im dade pari srestu imotite na agent Pavel na Bahri yumer i Siban ali sega te damu mislyat otkradnati pari srestu imoti sega hadyat kato ludi po ulitsite i bez avtoritet sret tursite

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/8/17 14:59

    От сегашните 94 кметове на селата 92 ДПС 1 ГЕРБ 1 независим 2019 при натиск от ДОСТ резултата най вероятно ще бъде 30 ДПС 25 за ДОСТ и 10 за ГЕРБ (по новия закон остават около 65 кметства) Да ви е честита победата.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/8/17 16:03

    dost sa gotovi vinagi za izbori

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/8/17 21:44

    Готови,колко готови.Все още нямат достатъчно имам и готови за кметове

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/8/17 23:02

    Г-н Рашид алкохола ти е проблем от години ,цигарите са си твой избор те вредят само на теб,и не се прави на падишах с харем имаш семейство.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.