Уличен пес нападна мъж докато разхожда кучето си във „Възрожденци”. Инцидентът е станал тази сутрин в централната част на квартала, разкри за 24rodopi.com потърпевшият от атаката Димитър Делчев.
Бившият полицай предприел ежедневната си разходка с домашния любимец, когато на отбивката на булeвард ”Христо Ботев” към бившето заведение „Седемте къпини” е нападнат от огромен безпризорен пес. Животното връхлита първо малкото куче на Димитър, след което го нахапва по ръцете при опита на мъжа да спаси любимеца си. Нараняванията на кърджалиеца са по пръстите на ръката. Борбата с разярения звяр продължила около десет минути.
Димитър Делчев веднага е сигнализирал полицията, откъдето го препращат към ОЧБ. Отговорът от Общинското предприятие обаче бил следният: нямаме свободни служители, в момента екипи прибират безпризорни крави…
Какво разказа още пострадалият кърджалиец пред камерата на 24rodopi.com, вижте тук:
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/8/17 15:26

    Oooo...mnogo gladen bil toz div kopek...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/8/17 15:33

    Като гледам на една снимка са две различни породи кучета или "Жертвата"поэабравена личност търси популярност и важност

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/8/17 16:03

    Чудесна община. Мен ме подгониха глутница преди няколко дни през нощта в района на пасарелката, но бях близо до блока и успях да затворя входната врата.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/8/17 16:12

    Кърджали се превърна в резерват на кучета.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/8/17 16:12

    И не само стопани с кучете нападат по града ,ами и минувачи които си вървят по пътя .Не можаха да разрешат този проблем общината да те е страх да вървиш по улиците на областен град ...за съжаление още много нахапани ще има ...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/8/17 16:17

    Абе Митак, вади ловната пушка и ги почавай. То и без друго скоро откриват ловният сезон, поне ще имаш оправдание.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/8/17 16:24

    И сто пъти да пишете за тези псета е същото. Момчилград се е наакало от псета-твари, малки и големи, черни, шарени, овчарки, кангали, крастави и пълни бълхи и въшки и всякакви паразити. Пълно е с върти опашки стряскащи минувачи, деца, дами и всякакви минувачи, лежат по улици и тротоари, паркове и градини. И гости и панаирджии си ооохкаха с въздишка като минават не ухапани. И няма кой! Днеска там полицай, утре тук някой самотен тръгнал призори на работа. Събирайте всички безстопанствени кучета от улиците, докато все още не е ухапан някой друг, господа управници!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/8/17 16:29

    Edna ot malko ostanalite hubavi ladi

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/8/17 16:46

    aide policiqta vie ste ,redovno patyvam po mar6aryta kardjali-benkovski zlatograd I t.n.na 3 pati bqx na kosam ot katastrofata zaradi kravite na dobromirci-benkovski I drqnova glava,YPRAVNICTE KMETOVE,POLICIQ I DR, MALKO PO SERIOZNO DASE OTNESAT KAM TOZI GOLQM PROBLEM.IDETE I VIJTE TOVA NIKADE GO NQMA V BALGARIQ I PO SVETA-pitam vi az ypravlqva6tite vie nqmate li deca I semeistva I vie ne patyvate li po tiq pati6ta

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/8/17 17:21

    Ко ши кажи кимета, трябва дя изядат човек ли че да се вземат мерки

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен1/8/17 19:20

    Ее и кво праим

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен1/8/17 21:39

    Митак осъди общината

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен1/8/17 23:23

    Работя в Хасково от 6 години и тука положението е много по добре от всяка гледна точка.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен1/8/17 23:31

    Проблема наистина е много сериозен,но институциите няма да го разрешат...това е сигурно,еднственото спасение е хората сами да се справят..антифриз и тн...

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен2/8/17 07:50

    Мите грабвай пушката и бой мамка им и кучета едно време нямаше ни кучета ни котета ама им контролираха популацията а сега егати и кучкарската държава станахме ,по тъмната част на денонощието ходи и му „лей куршум”против уплаха 😉 и проблема е решен

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен2/8/17 08:51

    Трепане, а природозащитниците да одят по гей паради

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен2/8/17 10:04

    И в Джебел е така Глутници вият и се боричкат по цяла нощ,а сутрин преследват тръгналите на работа за 1-ва смяна.Градът е истинска лудница сутрин към 5 часа,имамина като запее на макс,разлайва кучетата и те побесняват.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен2/8/17 10:14

    Към анонимен 1/8/17 16:24
    Ти пък от къде си паднал селяндур :D уличните псета са по чисти от теб! С гаранция.. Може не външно , но по душа

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен2/8/17 15:41

    Вместо да си гледат работата, знаят и да се засягат. Там сигурно няма келепир. Иначе, досега отдавна да сте ги изяли. Колкото до душата? Май този град в този мандат остана без душа.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен3/8/17 01:12

    Мите малко ти е на теб това, но да знаеш оня от горе не забравя забавя!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен5/8/17 23:18

    До анонимен 3/8/17 01:12 Уважаеми, като се изказваш така поне си покажи името - мишок. Дали за оня горе не е дошъл и твоя ред, то кучето те чака :))))

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.