„На табелата „Кърджали" да не би вече да пише „Добре дошли, тук всичко е позволено"?, се питаха жители на областния град, докато снимаха поредния нагъл нарушител на пътя. Водач на автомобил с русенска регистрация най-нахално паркира колата си на тротоара на кръстовището на булевард „България" и „Булаир" в понеделник вечерта. На шофьора не му мигна окото, че се качва през скосената част на тротоара пред погледа на пешеходци, дори майка с детска количка, които чакаха, за да пресекат. Автомобилът бе оставен, а собственикът му слезе спокойно, за да си свърши работата…
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/8/17 08:32

    В понеделник същата тази кола с невероятно висока скорост караше и изпреварваше по новия мост. За нея нямаше правила и никакви ограничения. Е нали сме в Кърджали - всичко е позволено.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/8/17 09:16

    КАТ ко ша каже

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/8/17 09:54

    Това не е нищо елате молави са в черноочене да видите какви изроди са спират на пътя отиват даси купят цигари.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/8/17 10:00

    Кат кво да каже Нищо...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/8/17 11:05

    Не му се карайте на човека. Той се е настанил в хотел без паркинг.
    Ако има чалъм, ще си качи колата на покрива на хотела.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/8/17 18:27

    КАТ ,КЪДЕ СА ????????
    ТОЛКОВА МНОГО ПОЛИЦАИ ИМА В НАШИЯ ГРАД!!!!
    ТОЛКОВА МНОГО НАРУШИТЕЛИ ИМА В НАШИЯ ГРАД,НО ПОЛИЦАИТЕ НИ ЧУЛИ НИ ВИДЯЛИ.

    ОтговорИзтриване
  7. водач9/8/17 00:26

    Слагат фишове за глоби на спрели коли по широки еднопосочни улици,които с нищо не пречат на движението.В същото време по тесните улици,които са двупосочни,от булевард България до хотел Перперикон и спортната зала към печатницата ,не санкционират никой.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/8/17 10:47

    Този сигурно е минал през центъра на с.Бенковски,там се спира безотговорно и нахално дори и от тези които получават заплати за спазването на правилата.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.