Джебел е първата община на партия ДОСТ в България.
Това каза кметът Бахри Юмер и следва да признаем, че е така, защото нищо не последва от факта, че бе издигнат от ДПС и избран с гласовете на поддръжниците на Движението.
Управляващата сила в община Джебел е ДПС. Това пък декларират от Движението и следва да признаем, че е така, защото от протоколите на Общинската избирателната комисия е видно, че ДПС има най-много съветници в разпоредителния орган на Джебел.
Последният проблем на Джебел обаче беше решен от човек на ГЕРБ.
Областният управител Никола Чанев закара багер в квартал „Изгрев“, за да бъде досъборена опасна сграда. И си тръгна доволен заради гарантираната безопасна среда за децата и пенсионерите на Джебел, заради водачите на МПС, които вече не минават през квартала в режима на готовност „Внимавай, камъни падат от небето“, заради думите „Благодарим, чоджум, че ни чу!“.

*
На 12 август джебелчани алармираха 24rodopi.com, че имат проблем, но институциите в града не ги чуха. „Къща се руши в джебелския квартал „Изгрев“, а камъни и керемиди падат на отстоящия само на метър от нея тротоар“, заявиха местните.
По думите им, искали отдавна помощ и от кмета Бахри Юмер, и от Общинския съвет, и от ДПС, и от ДОСТ. Двете политически формации уж лошо се гледат, но и рахата не си развалят. Странна джебелска логика!
Изоставеният изселнически имот пустее от години и е опасен за преминаващите пешеходци и моторно-превозни средства, а падащите каменни блокове, тухли и керемиди застрашават живота на гражданите и сигурността на съседните сгради, сред които има и целодневна детска градина - това констатира дни след това проверка на специалисти, възложена от областния управител Никола Чанев.
На 17 август пък самият Чанев ръководеше акцията по разрушаването на опасната сграда.
Така с една дузпа ГЕРБ вкара два гола в Джебел - и на ДОСТ, и на ДПС!
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/8/17 15:36

    Аджаба защо нищо не пишете че имота е държавна собственост ? Последователно държавата трябва да премахне имота а не общината ,затова Чанев самия беше на място.Преди да пишете глупости направета една маалка проверка.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/8/17 16:14

    Браво на шерифа !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/8/17 16:36

    Глупости ,изселническата къща е държавна собственост и държавата в лицето на обл управител е отговорна за къщатаи какво общо имат партиите

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/8/17 18:05

    Айде сега да видим ,кой ще прекрати звуковия терор от Джамията в 5 часа сутринта/за 11 вечерта някак си по се трае/.Кой ще си влезе в ролята на управник,ДОСТ или ДПС?Или да викаме ЧАНЕВ,а може би ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ,а??

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/8/17 18:22

    Вече не можем и да се наспим като хората.ДЕЦИБЕЛИТЕЕЕ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/8/17 18:50

    Не се брпои,имаше офсаит...:)))

    ОтговорИзтриване
  7. zaferiyus18/8/17 19:26

    Кой ще спре камбаната че бие все на умряло, вече Българи няма а християнин е само пишман отецат.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/8/17 21:04

    ПО СКОРО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКРАТИ ЗВУКОВИЯ ТЕРОР ОТ ЧАСОВНИКА НА ПОЛИЦИЯТА, КОЙТО НА ВСЕКИ ЧАС НАПОМНЯ НА НАС ТУРЦИТЕ И ТО В КЪРДЖА АЛИ, ЧЕ НЕ СМЕ ЖЕЛАНИ В БУЛГАРИЯ. ВСЕ ПАК НИЕ СМЕ 75% В ОБЛАСТТА, ДЖАМИЯТА СИ Е НАША...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/8/17 21:14

    kogato sprat zvukoviq teror ot kardjaliyskiq chasovnik, da se spre i ot djamiite nisto protiv, no bez dvoini standarti!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/8/17 21:51

    Имали Значение дали е държавна или общинска човека си нправи работата от колко години що общината нищо не направи за въпроса

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/8/17 22:16

    Джамията тормози всички живущи на улоца Тракия. То хубаво другата била в ремонт, уж временно,ама точно там ли намериха да я курдисат, а и защо не се измерят децибелите от компетентни органи на община Джебел. Викайте Симеонов...

    ОтговорИзтриване
  12. dps dost za nisto ne stavat ,samo Ervin i Gerb ste opravyat Cebel

    ОтговорИзтриване
  13. 18:05 Мизерник !

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен19/8/17 09:03

    Хора, спрете се! Утре ако ни люшне Оня отгоре, няма да пита кой какъв е! Глупаци!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен19/8/17 11:21

    Общината е задължена да вземе отношение, собствеността няма значение. Това са коментари на членовете на ОбС Джебел

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен19/8/17 13:53

    zakona e za vsi4ki

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.