С изненади още на квалификационните мачове стартира най-големият Национален турнир по плажен волейбол в България, който се провежда на пясъчните кортове в комплекс „Арпезос" в Кърджали. При един изключително силен и оспорван мач, двойката, в която играе националът Мирослав Градинаров, отпадна от основната схема. Тя бе сразена от пловдивския тандем с бившия национален състезател до 20 години и 17-и в Европа Ивайло Иванов и Станислав Драмов. При жените сестрите Рая и Вили Ценови от София победиха в оспорвана битка с тайбрек националната двойка до 18 и до 20 години Никол Дулева и Лора Славчева.
„Естествено е да очаквам изненади на този турнир! След като на квалификациите отпадна Мирослав Градинаров, вече от тук нататък няма да се учудя на нищо. Още повече, както и от първия мач при жените, сестрите Рая и Вили в Пловдив загубиха от днешните си противнички, а сега ги биха", каза Милко Багдасаров, председател на комисия Плажен волейбол към БФВ.
Днес турнирът продължава с 12 мъжки отбора. Бе изтеглен жребий за първи в листата – падна се на тандема Делчо Раев/Невен Нешев. Николай Колев и Димитър Калчев станаха втори в схемата. Другите две двойки, които намериха място в основната схема след квалификациите, са тази от Русе и Михал Костадинов/Ивайло Кацаров от Кърджали. Домакините се представят с три двойки в мъжката схема и една при момичетата, които получиха уайлд кард. В едната от двойките има и състезател от Гърция - Никос Скарлатидис, който е в тандем със Силвестър Иванов.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.