Проверяват „пътя на парите” в различни сметки в 5 банки

Бизнесмен от Ардино е разследван за незаконно придобито имущество, разкриха за 24rodopi.com отлично осведомени източници. „Пътят на парите” ще бъде проследен в сметките на Мар. Ст., съпругата и фирмата му в пет банки.
Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество поиска от съда в Ардино разкриване на банковата тайна, а магистратите в родопския град дадоха „зелена светлина” за разследването.
„Обект на проверките ще бъдат движението на средствата, постъпили по сметките, и тяхната наличност, с цел установяване на цялото имущество, включително и паричните средства и паричните потоци на проверяваното лице. Стойността на придобитото имущество следва да бъде установена и съобразно изискванията на закона за установяване наличието на несъответствия в имуществото на лицето”, посочиха от Комисията, която се позовава на Закона за отнемане в полза на държавата на незаконно придобито имущество.
Наказателното преследване срещу М.С. е предприето по член 304 от Наказателния кодекс, който се отнася за „даване на дар или имотна облага на длъжностно лице”.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/8/17 10:01

    Защо не му напишете името и всеки да е на ясно за кой става въпрос?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/8/17 12:03

    това с тези инициали да не е Деведжи

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/8/17 15:45

    Дядо Марто и баба Марта

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/8/17 18:17

    Гадайте де, гатанка кои са те?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/8/17 08:04

    Простичкое Рекет..

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/8/17 06:17

    Какво се чудите, в Ардино няма десет плувни басейна, един е само...и то какъв!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.