Всеки учил „Основи на електротехниката“ или физика в 10-ти клас, знае, че тези кабели при дъжд  привличат  гръмотевици върху себе си, защото има проблем със заземяването им


Здравейте, редакция на 24родопи,
На 19 юли публикувахте писмо на живущи в блоковете на кв. „Горно Веселчане“ за проблема им с опънати кабели и последствията от тях.
Тази ситуация от години притеснява и нас, живеещите на  улица „Ален мак“ в квартал „Веселчане“, и по същият начин сме в плен на кабели, които се протягат по всевъзможни места и пространства.  Като простори за пране от най-ранния соц кабелите се провисват в между блоковите пространства, опасват стълбове и всичко възможно през където минават.
Всеки учил „Основи на електротехниката“ или физика в 10-ти клас, знае, че тези кабели при дъжд  привличат  гръмотевици върху себе си, защото има проблем със заземяването им. Именно и затова и ние от улица „Ален мак“ често се бъркаме в джоба извънредно за допълнителни разходи по възстановяване на „покосени“ от гръм - рутери, компютри и мрежови карти.
Обръщам се към вас, защото от всичко е видно, че институциите в този град спят дълбок „летен“ сън и не вземат мерки. Ще дойде ден, ще стане голяма беля и ще видите как ще прогледнат чиновниците, ама…
Живеем в 21 век, господа държавни служители. И последно, но не по значимост- ние от Веселчане сме данъкоплатци и то добри.
инж. Васил Димов
ул. „Ален Мак“, кв. „Веселчане“,
Кърджали

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/8/17 19:37

    Това е така защото 95% от работещите във ВИК,Енерго и интернет са със 6-ти клас и 30 години са сеели тютюн и после им дали да сменят тръби и да пускат интернет и ток и тем подобни това е добре ще става по зле

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/8/17 20:20

    Крайно време е общината да вземе мерки.

    ОтговорИзтриване
  3. Технолукс има напълно законна подземна канална мрежа, вкарана в подземния кадастър в кв. Веселчане.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/8/17 21:15

    Еском са оплели блоковете, като паяци... Спайдермени са големи... На всеки блок покрива тече от тяхните техници. Аман от пишмян оператори.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/8/17 22:38

    до 20;24
    АЙ сиктир уе покажи я де ???

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/8/17 09:02

    Домоуправителите по входове пишат по едно официално писмо до всички "канбеларки", дават им 1 месец срок да дойдат.Ако в този срок не дойдат да махнат кабелите викат професионалисти, качват на покрива и режат наред. Това е решението. После да си прекарат кабелите от където трябва.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/8/17 11:04

    ползвате най-бързия интернет в Европа за няма и 20лв после ревете за кабелите. Колко хора ще бъдат съгласни да плащат 50-60лв за пакет? Вижте тогава дори и по домовете няма да имате кабели.......

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/8/17 11:46

    Домоуправителите по входове пишат по едно официално писмо до всички "канбеларки", дават им 1 месец срок да дойдат.Ако в този срок не дойдат да махнат кабелите викат професионалисти, качват на покрива и режат наред. Това е решението. После да си прекарат кабелите от където трябва.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/8/17 11:47

    Домоуправителите не смеят, кмета спи, общината си затваря очите... Заради пишмян оператори всяка година ремонтираме покриви, всеки ден са горе... Невероятна държава...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/8/17 13:43

    До 20:24 ХАХАХАХХХХАААААА КИТ КИТ КИТ

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/8/17 16:54

    Технолукс са с най-добрата мрежа в града. Приложили са идеалната хибридна архитектура. На другите им спира нета при дъжд, а и ги карат да работят като паласпури.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.