Готов е проектът на пешеходен мост в парк „Арпезос“. Той е дело на известния кърджалийски архитект Станислав Луков.
Съоръжението ще свързва двете нива на парка.
Когато бъде приключен четвъртият етап на „Арпезос Север“, под пешеходния мост ще има пътно платно, което ще бъде връзката на Пазара с Новия мост.
След приключване на последния етап, Кърджали ще разполага с най-уникалното парково съоръжение в страната, а 130 декара в централната част ще пратят града в челото за най-зеления общински център на Балканския полуостров.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/8/17 09:52

    Направете един мост от възрожденци за язовира толкова много туристи идват в Кърджали лятото,а се минава през лайняната циганска махала което е пълен с дупки!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/8/17 10:14

    Не искам път във парка ....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/8/17 12:23

    Ще бъдем ли живи да го видим този мост, че с каквито темпове се строят такива съоръжения!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/8/17 13:02

    Дали ще заприлича на парк с това стопанисване...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/8/17 15:32

    Чудесно. Браво на общината. Наистина браво. Но кажете ми в тази жега аз как от Възрожденци да сляза до града, да се разходя в парка със детето си и по обяд да се прибера отново без да прегреем. Дори и привечер още е много топло. Всички зелени площи, големи дървета и пейки в квартала изчезват, а тротоарите са в ужасно състояние и няма как да се разхождаш с количка. Може би на есен, когато времето позволява, ще можем и ние да се разходим в прекрасния парк, а междувременно ще си мечтаем за две пешеходни алеи, десетина пейки и малко сянка и от тази страна на реката...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/8/17 16:32

    А ще има ли нова пасарелка? Металните връзки на старата отдавна са корозирали и скоро може да стане голяма беля!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/8/17 18:25

    Споко!Може да нямаме пейки и място за отдих във Възрожденци,затова пък си имаме автокъщи и още се правят и затова нямаме и третоари

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/8/17 18:39

    Napravihte parkovete mnogo dobre no nemojete da podarjate za kav kurnie tozi most koi obikala po tozi zamrasen zamarlan park samo pianici i narkomani navsakade e palno sas bireni butilki i sprincovki sas igli napravete ulucite da svetat i patishta bez dupki

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/8/17 19:00

    Пътищата са в дупки а те мост ще ми правят...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/8/17 20:53

    Браво на Луков Дизайн, пак показаха че са най-добрите!!'

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен7/8/17 21:27

    Айде схемата да източим малко парички е налице . Платно ще правели към новия мост 😁 за кой го правите тва платно бе за кравите ли ? Кво направихте ся да уточним парк улица парк улица парк блато (водно огледало) . Как ги мислите не ми е ясно ? Закво ви е още една улица при положение че Вашингтон в посока пазара-новия мост не може да се натовари . Пални безумци . Вместо да писнете улица от блока на колата за леки коли и да оправите пътя покрай парка Горубсо за да може да олеква малко трафика по беломорски вие правите улица в парка . Стягайте се малко

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/8/17 00:11

    Това някакъв майтап ли е? арх.Луков никога не е проектирал мостове за разлика от инж.Видински. Мостовете са инженерни съоражения, а не архитектурни...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/8/17 11:06

    8/8/17 00:11 драги ми изказваш се много неподготвен. Няма инженерен проект без намеса на Архитект... ако искаш резултата да радва окото. Иначе има много да гледаш навеса на КПП-Маказа, които е с изчисления на натоварване и напрежения на ферми и прилича на кошарата на дядо ти.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен8/8/17 16:30

    Общината забравя пешеходните пътеки ли да речем, алеи ли по двата бряга на огледалото. Буренясали, а каква хубава зона за разходки и спорт може да стане. Това ако беше в друг град или държава щеше да бъде рай...замечтах се и аз.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.