„Желанието на всички в „Арда" е да видим тима колкото се може по-скоро в Първа лига. Но трябва да бъдем реалисти и да не прескачаме процесите в своето развитие. Първият отбор е на първо място, но трябва да си оправим и базата като инфраструктура с достатъчно тренировъчни терени. Да се обърне внимание на школата и да се структурира правилно. Важно е и какви бюджети ще се отпускат от собствениците. Защото догодина, ако стигнем до Втора лига, нещата вече стават по друг начин – спрямо лицензирането на клуба, спрямо привличането на по-класни футболисти, с които да се гонят по-високи цели. Всичко това е дълъг процес, който няма как да се случи за шест месеца".
Това заяви в интервю за „Тема Спорт" треньорът на „Арда"-Кърджали Елин Топузаков.
Легендата на столичния „Левски" посочи за пореден път, че става въпрос за дългосрочен проект, в който да се развие не само първият отбор, но и структурата на клуба, школата.
Топузаков заяви, че слекцията е приключила и до нова година не се предвижда привличането на нови футболисти.
„Предизвикателството е доста голямо. Високите цели и амбиции за развитие ме убедиха да се захвана", допълни треньорът на „Арда".
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/8/17 16:34

    Има ли планове стадиона и терените около него да се дадат на концесия или под наем дългосрочно? Ако няма такъв интерес е ясно, че собствениците все още се чудят и не са решили дали да инвестират дългосрочно, както например стана при Лудогорец и Ботев (преди да катурнат банката на собсвеника). Иначе футболът си е бизнес, от който може да се печели нормално като се развиват футболисти и се продават на други клубове.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.