Две са химическите тоалетни на последните метри българска територия преди „Маказа”. И двете обаче не работят, а табела със стрелка на тях показва „30 м WC”, демек-така се прави в бизнес в България. Нищо безплатно не е поддържано. По лев или по 50 евроцента плаща за физиологичните си нужди всеки участник в дългата колона автомобили, а оборотът на новопоставените тоалетни е доволно голям за пустошта край граничния пункт. Само на броени метри в гръцка територия пък химическите тоалетни са пет на брой-безплатни и добре поддържани.
„Само в България се плаща за сянка и тоалетна. Тук отново ни го напомнят, на изпроводяк. Който може да стиска, да стиска на опашката”, коментира за 24rodopi.com жена от Асеновград, на излизане от химическата тоалетна в Гърция.
24rodopi.com
Никола Чанев: Всички химически тоалетни край „Маказа” са на Областна администрация! – четете тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/8/17 14:04

    Защо? Защо? Защо?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/8/17 15:55

    Бай Ганьо вечно е гладен и винаги гледа да по българи където стъпи,всички тоалетни из Авропата са безплатни,и тия дето се плащат на символична цена плюс в цената от 50 евро цента влиза и кафе.....ееее ех тоя бай Ганьо,пак е за СРАМ и ПОЗОР пред чуждите туристи

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/8/17 16:26

    Бъррррррт!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/8/17 18:06

    В Европа никьде няма безплатни тоалетни! На Бай Ганьо му се ще друг да плаща!

    ОтговорИзтриване
  5. Един чешки художник без да е ходил на Маказа "нарисува"България като клозет и явно е бил много прав човека!!!Почти във всички български държавни институции и учреждения ползването на тоалетна от клиента(данъкоплатеца) е "престъпление".WC е заключено и е в полза на Н.Превъзходителство,Държавния чиновник!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/8/17 11:53

    Бългерия е мизерия!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.