Апетитният имот до Новия мост в Кърджали е купен с 1 000 140 лева недоказани пари, това се твърди в сигнал до Прокуратурата и МВР.
Става въпрос за парцела, който предизвика серия от скандали в последните три години. Жалби и сигнали "летяха" до икономическа полиция, прокуратура и съд. По единия от казусите - заплаха за смърт, вече има съдебно определение.
На 4 август 2017 година имаше нова препродажба на половината от имота. Именно с тази сделка е свързан и сигналът до прокуратурата и полицията.
„Моля да разпоредите извършването на проверка относно произхода на средствата, с които „Хайко инвест“ ЕООД е придобило поземлен имот ½ идеални части с площ по скица  2179 кв. метра в Кърджали, парк „Арпезос Север“, чрез покупко-продажба на стойност 1 000 140 лева“, пише в сигнала на Г. И. К. от Кърджали.
Според него, фирмата, която е "регистрирана в Търговския регистър през март 2016 година, отчита счетоводна загуба за същата година в размер на 1603 лева и счетоводна печалба 0 лева".
„Може да се направи извод, че средствата за покупката на имота не са от дейността на „Хайко инвест“. Ако след извършване на проверка от Ваша страна и Вие стигнете до същия извод, моля да предприемете действия по компетентност“, пише в сигнала.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/9/17 09:57

    Da se podavat jalbi v Karcali stana navik na horata

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/9/17 13:59

    Всичко отново води до адвоката Дуков!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/9/17 17:03

    Dukov-prezident

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/9/17 21:02

    По вече от половината фирми в страната от началото на прехода показват само загуби. Всички строят хотели, къщи, купуват яхти, внасят в чужди банки. От сергиджията, кръчмаря, баничкаря, автобусния шофьор, бръснаря, до собственика на ресторанти и хотели, на фабрики и зали за стриптизьорки, всички показват че са на загуба. Голям принос за това имат и счетоводителите, които им водят сметките. Всичко е уйдурма и нагласа. Момчето Х е на печалба 10000-100000 лева, но показва загуба. И няма кой от 30 години да спре тази аномалия. Бабаита казва на счетоводителя нагласяй така, че да съм на загуба и готово. НАП да ядат крушите! Държавата като нахрани полицаи,пожарникари, военни, учители, лекари и жепейци е достатъчно. Другите може и да ядат цървули. И без това повечето частни фирми освен минималната по принуда не увеличават заплатите от 10 години. Така някои ще купят за милиони и милиарди с не показани печалби.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/9/17 07:24

    Evala Iridereli goster sen onlara IRIDELEREL MI SEYTAN ONLAR MI SEYTAN

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/9/17 14:59

    НА ПАЗАРА КАК ПРОИЗВОДИТЕЛИ КУПИХА ПАВИЛИОНИ ЗА НАД 100000 ЛВ. ТЯХ СЪЩО ДА ПРОВЕРЯТ. ДРУГИ С ПО 10000 ЛВ ГОДИШЕН ОБОРОТ АПАРТАМЕНТИ КУПИХА, ПАК ОТ ПАЗАРА. ТЯХ СЪЩО ДА ПРОВЕРЯТ.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/10/17 19:25

    Нали този милион влиза директно по сметката на общината? Какво тогава? Отделно от това, нататък пак ще й дават пари - промяна на статута, разрешителни за строеж.. и пр.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.