Райониране заради трафика към „Маказа"

Проститутки се биха за разпределение на „работните места" в Кърджали. Екшънът е станал преди дни в района между двете зони за платена любов - железопътната гара и автогара „21 век" в областния родопски град, разкриха за „Родопи voice" свидетели на сцените. „Хванаха се за косите, имаше шамари, ритници, нещо страшно между жени с оскъдно облекло", посочиха източниците ни. На място е пристигнал дори и екип на полицията, при вида на който жриците на любовта се разпръснали в различни посоки.
„Всяка вечер са там, по пътя за ж.п. гарата. Явно мястото е доста оборотно щом са се появили още от контингента. Скандалът стана между „стари" и „нови" труженички", разказаха свидетели.
Между 30 и 50 лева струва „сеансът", като може да достигне  и до 100 лева, поради факта, че дамите от най-древната професия разчитат предимно на клиенти от Гърция и Турция. Някои от тях работят „самосиндикално", посочват запознати. По думите им, увеличаването на контингента от жрици на любовта се дължи главно на отварянето на „Маказа" и засилването на трафика от двете страни на границата.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/9/17 18:21

    Тези калтаци не се спряха да продават качак месо

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/9/17 19:24

    Да им забият по един кол и да ги хвърлят на рибите, имаме не малко язовири. Аман от курви и проститутки по предприятия,учреждение,хотели, баири, улици и площади.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/9/17 20:03

    Редакция моля, пуска коментара. Курвите, разврата, побъркаха света.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/9/17 12:49

    по цялата отсечка към жп гарата ли има труженички или само на едно место?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/9/17 15:19

    завистници оставете на мира момите, те са героини.......

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/9/17 16:42

    Майка ти и сестра ти и те ли са героини или там работата е съвсем друга? Забранена зона!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.