Членовете на доброволното формирование в Ардино получиха своите карти на доброволеца. Удостоверенията бяха връчени от зам.-кмета на общината Изет Шабан, който насърчи доброволците в тази им изключително важна общественополезна дейност и ги призова да я популяризират. Събитието се проведе в залата на общинския съвет в рамките на традиционната Седмица на пожарна безопасност. Тук бе и главен инспектор Калин Грудев, началник на пожарната служба в Ардино.
През 2017 година членовете на доброволното формирование в града под Белите брези преминаха първоначално обучение. От общината им бяха осигурени два комплекта защитни облекла, пожарникарски обувки, защитни каски, ботуши и ръкавици.
Във връзка с професионалния празник на огнеборците – 14 септември, бе проведено съвместно пожаро-тактическо занятие в местната фирма за прежди и конфекция „Артекс". В занятието участваха служители от РСПБЗН Ардино и членове на доброволния отряд.
„Целта на занятието бе да се изгради едно по-добро взаимодействие на професионалните пожарникари и доброволците, както и да се популяризира доброволческата дейност", сподели главен инспектор Калин Грудев.
Гюнер ШЮКРИ


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.