„Д-р Атанас Дафовски – една безспорна личност, създателят на съвременната медицина тук, няма да бъде почетен гражданин на Кърджали тази година. Това, което се случва е една голяма грешка“, заяви областният управител на Кърджали Никола Чанев по повод скандалния отказ на ръководството на Общинския съвет в Кърджали да уважи посмъртно направеното от д-р Атанас Дафовски.
Чанев, който два месеца преди Деня на Кърджали – 21 октомври ,е направил предложението, все още не е получил мотивите за отхвърлянето на номинацията от Председателят съвет на разпоредителния орган.
Много общински съветници също смятат, че д-р Атанас Дафовски трябва да получи званието „Почетен гражданин на Кърджали“, посмъртно.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/10/17 18:27

    ako e nekoi aga 6a glasuvat vsi4ki,pod stroi.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/10/17 19:18

    Ами така е решил общинският съвет - незаконно ли е решението? Като излезе това решение - да го прочете, мотивите и резултата от гласуването...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/10/17 19:29

    Невежи депесарчета!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/10/17 21:53

    Zashto si mislish ce mojesh da osporvash mnenieto na ObS? Kazvat ti ce dogodina shte stane ti si zaesh tvoeto. Opitvash se da pokazvash vola, no tova ne e normalno. Tova e tvoe licno predlojenie,a ne na obshtestvoto. Dopita li se do nas grajdanite?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/10/17 23:15

    А ДЕЛОВ ЩЕ СТАВА ЛИ ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН???

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/10/17 09:05

    Какво значи "Почетен Гражданин" ? Като му се даде един плакет починалият човек става почетен, но 90 а и повече % от хората не го познават. Какво значи да стане официално почетен, като повечето хора не го познават, а и тези които го познават не им пука за него. ПОЧЕТЕН е всеки гражданин или човек НАПРАВИЛ нещо добро за народа, за района, за държавата, за човечеството. Има много такива в района и ТО ЖИВИ, оставете вече да търсите ПОЧЕТ за мъртвите, обърнете се към ЖИВИТЕ, стига вече с безсмисления национализъм. То е ясно, че сме в България и всеки човек и различен по националност изпитва поне и малко почет и обич към родината България, даже в Турция има над 1 мил, които се чувстват наполовина българи. Нека това нещо не е отново повод за глупав национализъм...

    Един турчин от района..

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/10/17 16:14

    Първо се научи да пишеш,пък после споделяй глупавите си разсъждения!

    ЕДИН БЪЛГАРИН ОТ ГРАДА

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.