„За тези ваши арогантни действия ще се образува дело за клевета и порицание“, пише до редакцията Яшар А. по повод публикацията „За „Стоп”-а е разбрал, че е „Dur”, ама тази табела не му е позната!”.  Тя е за поредното нагло паркиране на място, определено за хора с увреждания пред кърджалийски хипермаркет.
Водачът на БМВ-то с истанбулска регистрация се засегнал от използването на думите DUR и STOP и е категоричен, че ще бъде повдигнато „обвинение в расизъм и предумишлено накърняване на честта и достойнството“.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/10/17 09:12

    за какво му е наранено достойнството неразбрах, затова че се чувства недосегаем и паркира където си иска ли? егати наглостта и самочувствието!
    ако има глоба за паркиране на такива места без да е инвалид човека, нека му е треснат, пък тогава да се прави на "наранен"!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/10/17 09:14

    А в КАТ явил ли са е ????

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/10/17 09:39

    Не те ли е срам , че спираш на забранено място, ами си тръгнал и да съдиш? Каква е тая наглост? Трябва да те глобят тройно и да се извиниш, че заемаш места за инвалиди!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/10/17 10:00

    Поредния Истанбулски кюлия предава важности,все едно че ние тук сме талибани.Гьормедишка работа.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/10/17 10:04

    Толкова са нагли,че няма накъде...Дали в Турция ще си позволи това?Съмнявам се.Там си мишкуват,тук като дойдат са "голяма работа".

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/10/17 10:37

    Тоя явно е много наясно със законите. Само не ми е ясно защо ги нарушава. Ако съм на вас, ще изпратя снимката му в КАТ, за да го санкционират за нарушение на ЗДвП. Пък после да ходи да съди катаджиите за расизъм.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/10/17 11:04

    Резенбринг!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/10/17 11:46

    Редакцията, информирайте ни за датата и часа на делото да спретнем ние гражданите един хубав протест пред районния съд тогава и да дадем гласност по цяла България. Ако ви идва в повече таксата за адвокат ще съберем ние читателите помежду ни. Няма да се страхувате

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/10/17 12:15

    Я докажете че колата не е на инвалид. Малоумни глупаци.
    Къде се слага документа за инвалидност,който ви дава право да паркирате на обозначеното място????
    Аз да ви кажа. На предното стъкло. А имате ли доказателство че тази кола няма този докумен?????
    Къде е снимката на предното стъкло?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/10/17 12:57

    човекът ако беше с инвалиден стикер, щеше да напише, че има такъв, а не да заплашва със съд редакцията и то за ПРЕДУМИШЛЕНО накърняване на честа и достойнството му. Аз също настоявам ако има такова дело да узнаем, за да се там да защитим журналистите.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен7/10/17 13:23

    До12:15,-прав си приятел.всеки е невинен до доказване на противното.и тези снимачи да си изкарват хляба по най честен начин.а не на гърба на обикновенния гражданин.който може и да е без вина виновен.нестига че страдаме от кат.глоби млоби.поне вие не ни пречете

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен7/10/17 13:26

    До 12:55 А да сте виждали Турска регистрационна табела на инвалиден автомобил?На него ясно е обозначено,че автомобилът е регистриран на инвалидно лице.Има си и нужното обозначение на регистрационните тебели знак за инвалид.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен7/10/17 17:19

    НА НЕГРАМОТНИЯ НАГЪЛ ДУР-СМОТАНЯК ВЕРОЯТНО НЕ МУ Е ПОЗНАТА И ДУМАТА РАСИЗЪМ. ВИДИМО Е ИНВАЛИД, МОЗЪЧЕН

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен7/10/17 20:52

    Обръщам се към екипа на Родопи24,
    защо публикувате снимки от диалози, без да имате съгласието на другия човек(не мисля, че е взето съгласие, ако е така моля за извинение). Може да не е расизъм, но върви натам. Имаше ли нужда от турски думи в заглавието? Човекът може да не знае добре български, но щом е в забутан град като Кърджали и с такъв автомобил под ръка, значи е емигрирал преди години. Вместо да се радвате, че хората подпомагат на икономиката ви, тръгнали сте да говорите кой къде как е паркирал. Има ли снимка на предното стъкло? Тия стикери се поставят отпред, ако не знаете. Снимайте и коментирайте другите водачи граждани на града, защото този от Турция ще се върне, но нашите ще останат.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен7/10/17 21:27

    http://rodopi24.blogspot.be/2015/01/158.html

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен7/10/17 22:06

    за какъв расизъм става въпрос - тоя от Истанбул не е ли от бялата раса?

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен8/10/17 04:20

    az kato sobstvenik na kolata s pravo na parkirane na invalidno myasto shte vi obvinya vas v mnogo po-golemi obidi i nakarnyavane na chest,dostoynstvo,obida s zdravoslovnoto mi sastoyanie i rasizam.
    tay kato az lichno sam invalid i imam invalidna karta s koyato moga da parkiram v cyal svyuat na invalidni mesta.
    dokumenta e izdaden ot glavnata oblastna uprava v grad Istanbul.
    parkinga beshe svoboden , no az parkirah na oboznachenoto za men myasto-invaliden parking.
    ako ste tolkova dobri da byahte viknali policiya , a ne da se samorazpravyate s men po grubiya i bezzashtiten za men nachin.
    a kato vi gledam vas v balgariya i policaite vi parkirat na nashite invalidni mesta.
    i se nadyavam da publikuvate moyat komentar a ne da go iztriete v taynite vi.

    ОтговорИзтриване
  18. Водачът на БМВ-то с истанбулска регистрация се засегнал от използването на думите DUR и STOP и е категоричен, че ще бъде повдигнато „обвинение в расизъм и предумишлено накърняване на честта и достойнството“.
    az ne sam vodacha na BMW-to az sam prosto enin grajdanin , na koyto mu e omraznalo ot lajite.
    kazvam se Yashar sabri Aliosman i sashto sam invalid i jiveya v belgiya .
    no vashite deyani ya sa grozni.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.