Александър Симов ще бъде изключен от БСП заради разрив с Корнелия Нинова. Това  чува за себе си народният представител от Кърджали в последните дни.
Ще стане ли 5-ият кърджалийски депутат (другите три мандата са на ДПС и един на ГЕРБ) независим.
Вижте коментара на Симов:
За трети или четвърти път тези дни чувам един смешен и нелеп слух за себе си. Някой бил чул как друг бил споменал, че братовчед му бил споделил, че аз съм казал следното: "Който не е с Нинова, трябва да бъде изключен от партията". Изобщо нямаше да го правя на въпрос, но ми писна разни дребни душички да си правят гаргара с името ми, единственият ценен капитал, който притежавам. Казаха ми го един път - подсмихнах се. Казаха го втори път - обърнах го на шега. Казаха ми го трети път - озадачих се. Сега го чувам за четвърти път и се ядосах. И то много.
По най-мъчния начин научих най-трудното. Не величай личности. Аз вярвам в принципи, в идеи, в конкретна политика. Хората идват и си отиват, идеите остават. Но точно заради това никога не бих казал да изхвърлим тези, които не вярват в конкретен човек. Това противоречи на всичките ми разбирания за обществено поведение, а влиза и в конфронтация с моя позитивен възглед за БСП. Аз смятам, че именно какафонията от мнения прави левицата силна и е една от причините за дълголетието на партията по време на прехода. Заради това приветствам всеки с различно мнение. Да, дори и Гергов (изхвърленият от националното ръководство на партията пловдивски социалист-олигарх Георги Гергов – б. р.). Неговото мнение, разбира се, е глупаво и порочно, но пък без него как щях да разбера къде стоя аз. Тоест там, където другите виждат хаос, аз се наслаждавам на изявата на една демокрация. Несъвършена, куцаща, но все пак демокрация. И как да кажа, че тези хора трябва да бъдат изхвърлени? Имам своето мнение за това, което се случва в партията и смятам да го напиша. Този пост не е за това. Този пост е да стане ясно на всички, че нямам намерения да търпя измислици по свой адрес. Направил съм достатъчно грешки да ми трият сол на главата за тях. Но да слушам измислици просто няма да търпя.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/10/17 10:50

    оффф тоя е много зле.....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/10/17 10:53

    Достоен човек!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/10/17 12:02

    Проблем в БСП няма. Свинаря Гергов се напъва нещо, но повече от изпускане няма да направи нищо. Заради Гергов БСП винаги губи в Пловдив. А и един Свинар е прашинка пред една Корнелия Нинова.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/10/17 12:42

    Проблем в БСП има-проблемът им е в свинарите! Свинете Герговци със свинския си нрав смятат, че партията на социалистите трябва да прилича на кочина-да серат там където ядят и обратно!Гергов отдавна трябваше да бъде ликвидиран партийно, а по-младите като Симов трябва да работят в тази насока...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/10/17 20:06

    Брей, взех малко да те харесвам Симов!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.