Общинският съветник от ГЕРБ Гроздан Колев внесе предложение до кмета на община Кърджали от името на жителите на кв. „Студен кладенец“ за включване на обекти за ремонт в капиталовия списък за следващата 2018 г. Писмото е подкрепено с 421 подписа на граждани от квартала. Обитателите на „Студен кладенец“ настояват за: Спешен ремонт на ул. „Язовирска“ в участъка от бл. „Стара планина“ до кръстовището с ул. „Капитан Петко войвода” ведно с прилежащата тротоарна площ, подмяна на осветлението пред бл. „Стара планина” и в парка между него и блоковете  „Славей” 1, 2, 3 и 4 и основен ремонт на тротоарните площи на улица „Металург” от кръстовището на бул. „Беломорски” до кръстовището на ул. „Капитан Петко войвода”. Според вносителите, описаните проблеми стоят нерешени с години, въпреки че нееднократно са поставяни на вниманието на общинската администрация.
Тротоарите в квартала са разбити, с неравности, счупени и стърчащи плочки и прораснали дървета, които затрудняват преминаването. В комбинация с липсата на осветление, това създава реални предпоставки за пътен травматизъм. Що се отнася до уличните лампи, в парковите площи има изградена електропреносна мрежа и монтирани осветителни тела, но те се нуждаят от основно техническо обслужване и ремонтни работи, за да функционират нормално, твърдят хората от квартала, които са принудени да прекосяват парка в тъмното, за да стигнат до Автогарата и хипермаркетите в близост. В района има и три учебни заведения, чиито ученици преминават оттук рано сутрин. Обитателите на квартала заявяват, че позицията им е гражданска и очакват местната власт най-сетне да предприеме необходимите действия за подобряване условията на живот в „Студен кладенец“.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/11/17 18:01

    В "Байкал" е същото,но на КОЙ ли му пука!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/11/17 18:55

    Народните птедставители от Родопската област да внесат предложение в народното събрание бедната провинция да се отдели от крадливия,корумпирания,третополовия катун София и да не се робува повече на хиените от катуна София

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/11/17 20:05

    kade se sabirat podpisite


    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/11/17 20:37

    Нека спрем с този популизъм! Хайде ,когато направят нещо за града тогава се публикуват статии с имената на онези ,които са го постигнали!Омръзна ми да чета напудрени статии ! Нека четем и чуем какво е направено и от кого!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/11/17 20:43

    Господа управници обърнете внимание на отсечката от блок "Стара планина "до кръстовището на улица "Капитан Петко войвода " цялата е в дупки не е ремонтирана от години.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/11/17 20:48

    Под бездействието на общинските власти "бакшиши, камьонджии" и тем подобни си направиха нелегална отсечка зад Кауфланд, добре че хората взеха нещата в свои ръце и затвориха отсечката с което сложиха край на разнасянето на кал, прах и газове по улиците. .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/11/17 23:44

    То цялата Язовирска не е лошо да се ремонтира

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/11/17 08:38

    Навсякъде в града е така ,улица Драва е разбита не е видяла ремонт от 30години.Бул,Беломорски не свети вече от 2 месеца.Ул,От,Паисии е тъмна и още много други.Зимата е на прага.Какво чака управата на града?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/11/17 09:03

    Преди година два съседни блока във Възрожденци събрахме подписка за окаяното състояние на улиците и тротоарите около нашите блокове.Отговорено ни беше, че след рехабилитационни ремонти на бул.Христо Ботев ще ни бъде обърнато внимание.Години по-късно нищо направено няма.Общината ги интересува само да лапат, гражданите не са важни.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен15/11/17 17:44


    Анонимен
    14/11/17 18:01

    В "Байкал" е същото,но на КОЙ ли му пука!!!!!!

    Много си отворен/а ама само дрънкаш глупости-виж Камелия и Милена какво направиха (детска площадка + двора на яслата+асфалтирането на 5-ти декември)
    И още ще има...аман от мрънкащи същества, угода нямате!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен15/11/17 23:04

    От възрожденци блоковете 19,20,оцк и нивия блок внесохме 300подписа при зам. Кмета катя митовска 3пъти ходихме при нея нито плочки оправиха нито лампи нито асвалт, бойко поне асвалт прави. И ние ЧАКАМЕ Г,,'жо митовска не сме забравили!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.