„Искрено се наслаждавам на опитите на народните представители г-жа Адлен Шефкед и г-н Ерол Мюмюн да си припишат заслугите за осигурените средства. Финансиране, отпуснато от същото това правителство, което ДПС неколкократно заяви, че ще "демонтира". Изразходването на парите, отпуснати благодарение единствено усилията на г-жа Караянчева, гарантирам, ще бъде следено внимателно не само от мен, а и от всички граждани на областта“, коментира областният управител Никола Чанев по повод публикацията ниОтговорът на Адлен Шефкет и Ерол Мехмед: 4,3 млн. лв. са отпуснати не заради Караянчева, а заради проектите на общините“ (четете тук).
Реакцията на депутатите от ДПС пък беше след публикацията ни от вчера „Със съдействието на Цвета Караянчева – 4 302 000 лева за инфраструктура в област Кърджали“ (тук).
Припомняме, че часове преди това пък от пресцентъра на Общинска администрация в Кърджали съобщиха, че инж. Хасан Азис и екипът на Община Кърджали осигурили над милион и четиристотин хиляди лева за улично осветление (тук).
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/11/17 15:20

    Хайде да видим сега - кой осигури парите?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/11/17 15:20

    Браво на Караянчева !Дано най сетне в Кърджали светне.Идват празници ,нека това бъде най големия подарък за всички кърджалийци.Но нека има контрол върху парите да не се окажат в някой джоб от дпс

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/11/17 15:26

    Всички си приписват заслуги, а парите не са на тях, а на народа, за когото са забравили, че им е суверен.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/11/17 16:12

    Г-в Чанев,запазете личното си достойнство! Май ще трябва да благодарим на Караянчева, че слънцето изгрява всеки ден.Хайде, това не е партийно събрание на ГЕРБ

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/11/17 16:20

    И все пак без изготвен проект от Кърджали как ще стане? Повечето от населението не сме малоумни и знаем, че Караянчева не разполага със бюджет за да раздава пари, но и тези депутати от ДПС също нямат бюджет за раздаване. Ако има някой принос това трябва да е изготвилиия проекта а не тези деПутат и от двете партии....

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/11/17 16:21

    Не баламосвайте уважаеми госода дупутати от дпс кой дава парите. Касапина който парчосва месото или кучетата които гледат отвън и се облизват.Ха сега познайте кои са кучетата... кои са мерклиите за власта /за касапина/.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/11/17 16:25

    УЧЕНИЧКА НЕ ЗНАЕШ КЪДЕ СИ ПОПАДНАЛ ГОВОРИШ КАКВОТО ТИ КАЖАТ ПО ХУБОВО СТОЙ НА СТРАНИ НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/11/17 16:35

    Важното на този етап парите да отидат за осветлението ,а не за други работи.Иска се контрол върху всичко.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/11/17 16:44

    Чанев , не ставай адвокат на Караянчева! Направи така, че улиците и тротоарите в Кърджали да не са като след бомбардировки !!!
    Знам, че това е задължение на кмета, но спрете да говорите като партийци, говорете и действайте като държавници, като стопани на този град!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен23/11/17 17:00

    Чанев и Караянчева могат да помогнат само за околовръстният път на Кърджалии и то само срещу представен готов проект и отчуждени имоти. Докато осветлението, площадите, водоснабдяването и общинските улици са в ресора на кметовете. Популистски ПиАр на гърба на общински проекти да не ми правят. На това се връзва само първичният стаден инстинкт на техния "матреял".

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен23/11/17 17:09

    най скапаната община в България, отидеш за нещо всеки седнал зад бюро те праща при следващия, пишман да станеш от бюрокрация и най вече от важности без покритие.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен23/11/17 17:11

    областният управител знае ли какви проекти са предложени и от кого или само приглася на музиката,голям джюмбюш

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен23/11/17 17:51

    Дано имаме осветление за празниците, за украся няма смисъл да питам...

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен23/11/17 18:02

    Караянчева да не би да дава от бащините си пари,или от субсидията на герб ЕООД Комерс

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен23/11/17 18:11

    Много ми са смешни.
    Това не са ли на хората парите
    или от техния джоб- на спорещите!!!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен23/11/17 18:39

    Г-н Областен управител на ГЕРБ, не си много наясно с длъжността, която заемаш. Опитай се да бъдеш такъв за всички граждани на област Кърджали. Това ще бъде едно ниво по нагоре за теб!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен23/11/17 19:09

    Г-н чанев, замълчете, недейте, не давайте коментари за действия които не познавате. Посочете кой представи проектите, кой ги работи и кой ги спечели. Не съм с политически пристрастия към нито една партия в региона - обещания огромни възможности нулеви. Откакто сте на този пост колко проекта разработи вашия екип и колко спечели? С какво допринесохте за промените за които апелирахте по време на изборите. НЕ СМЕЙТЕ - ние живеем в този град, ние сме гласоподавателите заради които Вие се разхождате в този град исе усмихвате доволно на ползите които други допринесоха.Пък и да е помогнала Караянчева за нещо освен назначенията в града - нали е за гражданите!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен23/11/17 19:53

    Цял ден нямаме вода. Г-н Чанев, вместо да пиарствате по медиите и да приписвате заслуги по партийна линия, да бяхте съдействали за бързото ремонтиране на водопровода. Да ви припомним ли част от задълженията Ви: Областният управител отговаря за текущата дейност на ВиК, отговаря на всички технически ВиК въпроси във връзка с дейността на ВиК, и пр. и пр. ...

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен23/11/17 20:35

    Г-н Чанев да не забрави годините от 1980-1989 год....раните са пресни и кървави,пълни с болки и тъга

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.