385 килограма общо успяха да вдигнат от лежанка трима от най-здравите кърджалийци, решили да участват в станалия традиционен турнир „Здрави и силни".
Залата на клуба по фитнес и културизъм „Титан" бе пълна с фенове на силовите спортове в сряда вечерта, които наблюдаваха надпреварата с „огънати" от тежестта лостове.
Едис Банашък успя да изтласка 140 килограма от лег и спечели първото място. На втора позиция бе Борислав Михайлов със 125 кила, а трети бе Танер Караибрям, който вдигна 120 килограма.
За четвърта поредна година спортният клуб в зала „Арпезос" събра най-здравите ентусиасти, които показаха мускули в тежката надпревара по вдигане на тежести.
Състезанието се организира от клуб „Титан" със съдействието на Община Кърджали.
Президентът на клуба Златко Каменов награди победителите в надпреварата. В церемонията участваха зам.-председателят на Общинския съвет в Кърджали Кадир Мустафов и областният председател на Младежко ДПС Байрам Байрам.
Целта на турнира е участниците да амбицират младите  хора да спортуват активно, като по този начин да намалят и премахнат риска от развитие на болести. Физическата активност води до повишено качество на живот, подобряване на здравето, създава социални навици, подобрява самочувствието и намалява риска от заболявания.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/11/17 20:42

    Zlateto yade tolkoz na edin pat

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/11/17 09:18

    Кви са тия ..роската прави серии с 150

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/11/17 09:41

    Bir NAIM daha geliyor galiba

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/11/17 10:09

    Prezzidenta na kluba!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/11/17 20:38

    rosen ot pnevmatika 6a gi bie s 5o kila kvi sa tia slabazi?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/11/17 23:28

    Състезанието беше за ученици роската може да се пробва някаде другаде със 150лежанка

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.