7-годишното момиче е удушено от жена, твърдят психолози от МВР

Близка на убитата Дамла, пазена от полицаи, била прегледана снощи, около 22.00 часа, в Спешното отделение на болницата в Кърджали. Освидетелстването от лекар се прави на лице, което трябва да бъде задържано. Така се прилага Законът за изпълнение на наказанията и задържането под стража.
Това разкриха за 24rodopi.com отлично осведомени източници.
Според криминалисти 7-годишното момиченце, което бе открито убито в дома си в Момчилград, е удушено чрез притискане на устата и носа, а след това устните й били залепени с тиксо. По телцето на момиченцето не са открити други следи от насилие, това пише "Телеграф". Основната версия на МВР е, че детето е било убито от жена, част от семейството. Сигнал за трупа е подала майка й Садет Муса, след като се прибрала от работа. "Вътре нищо не беше докоснато, не е ровено, не беше разхвърляно, все едно някой просто се е прибрал вкъщи", коментирали униформени пред "Телеграф". Медици са категорични, че малкото момиченце е била удушена, като някой е притискал устата и ръцете и с ръце. "До момента в практиката ни няма случай на извършител-мъж, който да души по този начин", обясняват те. Затова основната версия е, че тя е удушена от жена", коментираха психолози от МВР. Една от версиите е , че близък на семейството или много близък роднина е удушил момиченцето.
Както снощи 24rodopi.com писа, най-дълго са продължили вчера разпитите на майката на Дамла – Садет Муса, като в тях е участвал и психолог на вътрешното ведомство. Нейни близки пък са й донесли храна в полицейското управление към 18.00 часа.
Очаква се днес Окръжна прокуратура и Областна дирекция на полицията да дадат пресконференция.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/12/17 08:09

    Дано не е майката. Това е изключително трагично. Нямам думи, защо защо?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/12/17 08:14

    В колко часа е убита.Майката кога е отишла на работа....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/12/17 08:39

    ALLAH RAHMET EYLEYIS

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/12/17 08:46

    Боже, дано не се окаже майката!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/12/17 09:21

    От социалните медии разбираме,че Теклас са ималу банкет същата вечер.А майката казва,че е била на работа.Нещо не се връзва.И как може да остави детенцето само през нощта?Да не е майката?Ужас!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/12/17 09:24

    МАЙКАТА Е

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/12/17 09:43

    v sabota nqmashe nostna smqna v teklas

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/12/17 10:05

    to v t-klas nqma normalni hora... vsichki previrtqli ot rabota ili ot otrovata !

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/12/17 10:52

    deteto da ne e vidqlo neshto opasno,naprimer sktita vryzka s nqkoy

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/12/17 11:12

    Hora, kak moje da obvinite maykata, tq beshe tolkova zagrijena za deteto si, beztui deteto ne ostavase sama do sega, a s baba si. Nalojilo se e babata da zamine v cujbina i za tova Damla e ostanala sama. Jenata prejivqla tolkova nesta i ostavase da q obvinqt s ubiystvo i to na sobstvenoto si dete. Ujas!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/12/17 11:19

    прави ли ни бездушни кукли криворазбраната демокрация е по добре да ни захвърлят преди съвсем да сме изтрещели

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.