Протестно шествие започна в Момчилград малко преди 15.00 часа заради липсата на официална информация за убийството на 7-годишната Дамла. Около 50 души се събраха пред блок „Слава“, където до нощта на събота срещу неделя живееше малката Дамла. Нейният труп бе открит от майката Садет Муса, но в момента тя е задържана.
Групата тръгна покрай Общината към центъра и зави в посока към сградата на Районното управление на полицията. В протестното шествие се включиха още хора, предаде от място репортер на 24rodopi.com.

„Искаме цялата истина за смъртта на Дамла“, заявиха протестиращи.
Няколко полицаи посрещнаха протестиращите, които декларираха, че обществеността настоява за по-бърза работа на институциите по случая. След разговор, в който полицейски началник обясни на насъбралото се множество, че напрежението само би попречило на досъдебното производство и, че се прави всичко възможно то да приключи бързо, хората се разпръснаха.
Както първи 24rodopi.com писа снощи, около 22 часа майката на Дамла бе докарана в болницата в Кърджали за преглед, който е задължителен преди задържане. Тя и нейна приятелка били разпитвани до 4.00 часа заранта.
Очаквайте подробности и видео
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/12/17 15:28

    Браво на хората

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/12/17 15:32

    Милото детенце. Почивай в мир. Смърт за изрода ,който е посегнал. Бавна смърт.

    ОтговорИзтриване
  3. Мильо18/12/17 16:18

    Следствена тайна ,това е най тъпото стандартно обяснение

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/12/17 16:21

    ТАКЪВ ПРОТЕСТ БЕ СПРЕТНАТ И В ДЖЕБЕЛ СЛЕД УБИЙСТВОТО НА МАЙКАТА И МАЛКАТА И ДЪЩЕРЯ.ТАКА ЧЕ ВСИЧКО ТОВА СА НОМЕРА.НЯМАТ НИЩО ОБЩО С РАЗСЛЕДВАНЕТО И УБИЙСТВОТО.ГЛЕДАМЕ И МУТРИ ОТ ДЖЕБЕЛ ОТ ПРЕДИШНИЯ ПРОТЕСТ.КАКВО ПРАВЯТ ТАМ? ОСТАВЕТЕ ПОЛИЦИЯТА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/12/17 16:36

    разбирам хората с тяхното искане за справедливост, но наистина ли на никого не му хрумна че по малко от 1 ден е минал, и изнасянето на каквато и да е информация може да навреди ? полицаите винаги биха били готови да си направят ПР на гърба на една трагедия, така че ако зависеше от тях щяха да бият тъпана още от снощи.. Оставете ги да поработят известно време, пък ако няма резултати- тогава правете протести !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/12/17 17:09

    Вятърът на промяната...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/12/17 17:23

    Utre ot kolko casa ste izlizate na protest hora i az iskam molqvi se poşete ot kolko

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/12/17 17:53

    Нямам думи.Какво става в тая България?Как може да се посегне на невинно слънчице.Тези хора не са нормални.(Преди 3години убиха по жесток начин Майка и Дъщеря в Джебел)Нямали кой да каже Стоп на тия Изруди.Трябва да има смъртно наказание за такива мръсници.Иначе няма да спират да отнемат нечий живот 😢😢😢

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/12/17 21:02

    РАКИДЖОС, ЦИГАРИТЕ, НАРКОТИЦИТЕ, НЕСВЪРШВАЩАТА МИЗЕРИЯ И БЕДНОСТ И САМО АМЕТ МАМЕТ, НАКРАЯ ХОРАТА ПРЕВЪРТЯХА....

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/12/17 21:06

    МНОГО СИ ПРАВ 16.21. ДА ВДИЧКИ ИМАМЕ ДЕЦА И ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ НЕВЪЗМОЖНОТО. НО НАИСТИНА ТОЗИ Е ПЪЛЕН С МАФИОТИТЕ И МУТРИТЕ НА МОМЧИЛГРАД. ДА НЕ БИ ДА ИМАТ ПАК НЯКАКЪВ ИНТЕРЕС

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.