Назначена е тройна съдебно-медицинска експертиза, работим по всички възможни версии. Това заяви пред журналисти окръжният прокурор на Кърджали Желязко Стефанов по повод открития труп на 7-годишната Дамла тази сутрин в Момчилград, за което първо 24rodopi.com съобщи.
Досъдебното производство е образувано за умишлено умъртвяване на дете на 7 години, каза още обвинителят на държавата в Източните Родопи.

Припомняме, че малко след като е открила трупа на дъщеря си, момчилградчанката С. М. e заявила, че устата й била залепена с тиксо.
7-годишното момиченче било само в апартамента, защото майката била нощна смяна на работа в „Теклас“. Бащата е на работа в чужбина, а големия брат на Дамла се намирал при роднини в Турция.

Сигналът бил подаден около 7.30 часа до Спешна медицинска помощ. На мястото на инцидента - апартамента на третия етаж в блок "Слава", първо е пристигнал медицински екип, който констатирал смъртта на детето.
Според неофициална информация, 7-годишната Дамла е загубила ключа за жилището преди около месец. Ако е така, убиецът е влязъл в апартамента в нощта срещу неделя именно с него. Не е изключено дори да го е откраднал и изчакал удобен момент, когато вътре ще е само малкото момиченце.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/12/17 16:38

    Izrod mrasen koito e posegnal. No i maikata ima vina. Koi si ostavq deteto samo?

    ОтговорИзтриване
  2. sel Soviytsi meco17/12/17 17:47

    ALAH RAHMET EYLESIN YAVRUCA ANENEYE BABAYA SABIR VERSIN ALLAH

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/12/17 18:03

    Nacalnitsi stiga gi tirmozite horata da ostanat ot smayna na smyana kakvo stana sega sigurno nakarahte jenata da ostane vnosna

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/12/17 18:39

    Alah rahmet eylesin.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/12/17 18:44

    Всевишния да прости детето
    Първо този изрод като се хване да се дава на близките му и те да му дават присъдата
    Второ скъпи политици погледнете се в огледалото и вижте истината в очите,до къде докарахте народа
    Трето къде са били общинския кмет и социално подпомагане ако детето е оставало само вкъщи когато майката е на работа
    Кмете защо не създавате работни места за хората с хубави заплати
    осъзнайте се малко да знаем ти и обкръжението ти имате милиони и ние ви трябваме само за изборите
    Но има е пъкъл в АДА

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/12/17 18:47

    Кога ще има проверка и в Теклас
    Защо хората работят в тежки условия и не им се внасят осигуровки за първа и втора категория
    Така ли им пази правата и своободите общински кметове
    колко % взимате от калпак

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/12/17 18:48

    Къде е агенция за закрила на детето

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/12/17 18:48

    Ако се хване който или която е направило това на детенцето до погребението и
    Предлагам да се пусне в гробищата при хората и те да му дават истинската присъда

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/12/17 19:20

    До 16:38 Щом е виновна майката защо не им даде пари за да препитават, а да не ходи майката на работа?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен17/12/17 19:26

    АЗ ПРЕДЛАГАМ СЛЕДНОТО: СЛЕД КАТО СЕ РАЗБЕРЕ КОЙ Е ИЗРОДЪТ, НИЕ МОМЧИЛГРАДЧАНИ, ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДОКАТО НЕ МУ ДАДАТ ДОЖИВОТНА ДА НЕ СЕ МАХАМЕ ОТ СЪДА! БОЖЕ ГОСПОДИ, ЗНАЕМ, ЧЕ Е ПСИХОПАТ, НО НЕКА СТОИ БЕЗОПАСНО ЗАД РЕШЕТКИТЕ! Писах умишлено с главни букви! Съболезнования е малко да бъдат изказани на семейството! Малко ангелче, почивай в мир!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен17/12/17 21:19

    Изродът да се моли полицията да го намери преди хората. Ама дано го хванат първи момчилградчани. И ако успеят да го хванат, да си осигурят незабавно алиби. Първо си самопосегнал, после се самозакопал на неизвестно място. Или самоубийство с три куршума поне! И няколко смъртоносни прободни рани, които сам си е нанесъл! Или е падал в кухнята, след като се е подхлъзвал излизайки мокър от банята! Или случайно, като берял гъби се бил вързал с въже на дърво да не падне, клонът се счупил и въжето се стегнало на шията му. Много случайности могат да се случат, дано само го докопат! Дано има възмездие за този изверг! Че с тия закони, които ги имаме, с тая прокуратура, с тая полиция и с тия политици - треперещият за правата на подсъдимите български съд ще му даде най-много 15 години, от които реално ще излежи 7 години при "добро" поведение.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен17/12/17 21:28

    a ot kude ubiecut e znael, che deteto e samo u doma, yavno e poznat ili nqkoi mesten tam

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.