Кметът на община Ардино Ресми Мурад извърши оглед в района на Дяволския мост след обилните валежи, които се изсипаха в края на изминалата седмица. До днешния ден, достъпът до символа на общината –Дяволския мост бе невъзможен, тъй като водите на река Арда бяха доста високи и бе залято цялото пространство около живописното съоръжение.
Кметът Ресми Мурад сподели, че няма сериозни щети по наскоро ремонтираната инфраструктура около моста. „Отнесени са само информационните табели, които в най-скоро време ще бъдат възстановени. В близките дни ще бъде почистено и пространството около моста", заяви Ресми Мурад.
Припомняме, че в края на ноември приключи ремонтът на беседката. Поставен бе калдъръм за подход към моста, а целият средновековен мост бе осветен. Сега посетителите могат да се насладят и на нощния изглед на Дяволския мост.
Гюнер ШЮКРИ
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/12/17 19:39

    Колко грешни пари се харчат, дума си нямаме. Голяма част от град Ардино тъне в мрак, да не говорим за някои села където е истинска тъмница. Жалко за парите на данакоплатеца.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/12/17 19:45

    Я познайте къде е дявола на снимката

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/12/17 09:05

    Колко сме злобни! Защо бе хора, на нищо хубаво не се радвате? Ардино от години е най-осветения град.Къде е това тъмно? Когато се налага ще правим икономии във всичко и навсякъде.Гледайте малко по-позитивно,живота е кратък.Радвайте се и на малките неща.Аллах да ни пази от природни бедствия, болести, войни и т.н.На всички хора желая весело и приятно посрещане на празниците.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/12/17 16:06

    Злобните калинки и тикви, заедно с техните достове не могат да се радват на природните и историческите забележителности ! Наистина!Те могат само да злобеят и завиждат.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/12/17 20:53

    Админе, защо не пускаш коментарите! С много ли пари те гушка ардинския кмет! Излагация...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/12/17 23:31

    Bravo, a razhodka s faitoni i liftove koga?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/12/17 15:07

    Голям келеш си, админе! Поне десет коментара написах, нито цинични нито мръсни, а ти нито един не пусна...Вече съм сигурен, че на теб ти се плаща-да пускаш или да не пускаш! Но ще ти се върне обратно!... Хаирсъз!...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.