Малкият родопски град Ардино грейна с празнична украса. Освен традиционната коледна елха, центърът блести в разноцветни светлини. 
И тази година програмата за коледните и новогодишните празници е разнообразна, с доста културни и спортни прояви.
На 15 декември от 18 часа в салона градското читалище ще се състои коледно тържество на дамски клуб „Надежда", а в спортна зала „Юнак" ще се проведе коледен турнир по тенис на маса.
На 20 декември, преди началото на последната за годината сесия на Общинския съвет, ученици от СУ „Васил Левски" ще сурвакат общинското ръководство и съветниците. Същия ден от 16 часа в Центъра за подкрепа и личностно развитие ще се състоят коледно шоу и дискотека за ученици от града.
В ОДК от 20 до 31 декември ще се проведе общинска изложба-конкурс „Зимни фантазии" с поздравителни картички, сурвачки и новогодишни аранжировки.
Изложба с коледни картички и сувенири, изработени от клуб "Арт-работилница", ще бъде подредена на 20 декември във фоайето на НЧ "Родопска искра – 1921 г".
На другия ден децата от Детска градина „Брезичка" ще посрещнат Дядо Коледа. 
На 22 декември кметът на община Ардино Ресми Мурад ще направи традиционния годишен отчет. В салона на градското читалище ще се проведе празничен Коледно-Новогодишен концерт с участието на любителски художествени състави.
На 31 декември в центъра на Ардино празнични илюминации ще огреят небето при посрещането на Новата година.
Гюнер ШЮКРИ
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/12/17 19:38

    Програмата е много добра, ама защо на снимката го няма кмета на Ардино! Как може без него... За този пропуск метеорологът-фотограф може да бъде изгонен от работа...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/12/17 19:58

    Ало, смисълът на Коледа, т.е. Рождество Христово не е базари, шоута и турнири, а е религиозен! Опорочихте този Светъл Празник и предколедните пости! Говоря на християните, другите не ги касае, естествено. Обърнете внимание на беседите за Христос и свързаното с него, не тия измишльотини!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/12/17 08:14

    Тая украса и този Дядо Коледа са от десет години.Толкова не можаха ли да ги подновят.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.