Разходи за гориво и консумативи в размер на около 10 000 лева е навъртял бившият кмет на Неделино Стоян Беширов, използвайки не по предназначение джип, закупен от общината за комунални дейности. Окръжната прокуратура в Смолян повдигна обвинение в безстопанственост и длъжностно присвояване срещу управителя на общинската фирма „Благоустройство и комунални дейности" Асен Димитров, посочиха от държавното обвинение. Димитров е бил част от екипа на Беширов. Той ще влезе в съда заради това, че не е опазил общинска собственост. Става въпрос за джип „Инфинити", закупен на лизинг за нуждите на общинската фирма. Въпреки предназначението, според прокуратурата, автомобилът е бил управляван от тогавашния кмет Беширов, като неговите курсове не са били свързани с дейността на предприятието.
Припомняме, че автомобилът бе прибран от лизинговата компания поради спиране на плащанията. В тогавашния момент Община Неделино бе заплатила за луксозното возило 80 000 лева.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/1/18 12:53

    Кво ни занимавате още с тоя Бишеров. Този си е за затвора, ама..... няма кой да го вкара. Сега ще се излузи с парична глоба и дотук.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/1/18 19:32

    Добре де, Беширов използвал джип не по предназначение, а повдигнали обвинение на Асен?! Правосъдие по бг?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/1/18 11:41

    Нивата на Земинвест ЕАД с рег.№ СВ2368......в района на с.Бенковски ползва ли се по предназначение.През лятата хората едвам си плащат таксите за водползване,а същото служебната кола се е превърнала в персонална.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.