Биячите на изявяващия се като „капо ди тути капи" на пазара в Кърджали бяха осъдени. Двамата млади мъже П.Б. и М.М.-на 18 и 20 години, от Стара Загора получиха условни присъди от 2 години и 8 месеца „лишаване от свобода". Наказанията бяха отложени за срок от 4 години.
Те бяха признати за виновни, че с употреба на сила са отнели 400 лева, банкова и лична карта от кърджалиец. Двамата действали след подбудителството на местния бизнесмен А.М.
Припомняме, че екшънът стана на 4 юли м.г. „Вдигай си количката от Пазара, тук царевица продавам само аз!". След тази заплаха следва наказателна акция спрямо търговец от Кърджали. Четирима души връхлитат мъжа и след „физическите доводи" на предупреждението нападнатият е със счупен череп…
Бизнесът марка „Кърджали" доведе до осъждане на „боса на царевицата", заради методите му за справяне с конкуренцията. 60-годишният известен бизнесмен А.М., който се води безработен, отнесе две години и шест месеца „лишаване от свобода" за нанасяне на средна телесна повреда в съучастие като подбудител и помагач заедно с още три лица. Четиримата връхлетели търговеца С.М. след като бил предупреден да премести количката си с царевица от района на Пазара на производителите, за да не конкурира бизнеса на А.М., стана ясно в хода на съдебното заседание.
Тийнейджърът от старозагорската наказателна бригада пък се оказа ученик в частно школо, част от Кеймбридж училищата.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/1/18 16:39

    a pintito koga ?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/1/18 17:29

    Този бизнесмен пинти Алито ли е?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/1/18 18:36

    До редакцията и читателите. Малко факти:
    1. Човекът е бит не защото е конкурент на А.М., а защото му дължи пари.
    2. А.М. не е безработен. Има дяловия учатия в няколко фирми.
    3. Доходите на бизнесмена са главно от наеми (част от тях официално не са негова собственост.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.