Над 20 нови членове са приети в градската организация на ДПС в Ардино от началото на годината. Това стана ясно при отчет за дейността на структурата, който бе представен в залата на общинската администрация. Гости на събранието бяха областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан и кметът на общината Ресми Мурад.
Отчет за дейността на структурата за изминалата година направи председателят на градската организация и шеф на ОбС Сезгин Байрям. Той бе категоричен, че градската организация на ДПС в Ардино се развива с много бързи темпове, а приемът на нови членове е част от положителните тенденции. „Ние ще продължим да работим упорито защото знаем, че ни чакат нови предизвикателства", заяви Сезгин Байрям.
„Вашата структура е една от най-големите на територията на общината. Всеки един от вас трябва да работи активно за просперитета на нашата партия. Ако ние сме единни и сплотени, винаги ще бъдем в управлението на страната", заяви в обръщението си към членовете областният лидер на ДПС Изет Шабан. Той благодари на членовете на градската организация за подкрепата и съвместната им работа по време на предизборните кампании.
Кметът на общината Ресми Мурад също благодари за единството, заедността и активността на всички членове. Той отбеляза, че е дошъл на място, за да чуе предложенията им по съставянето на новия общински бюджет за тази година. „Ще продължаваме да работим усърдно за благото на всички жители на територията на общината", заяви Ресми Мурад.
Събрания се проведоха и в местните структури на ДПС в Кроячево, Правдолюб, Дядовци, Светулка, Ахрянско, Търносливка и Бистроглед. По време на срещите бе обсъдена актуалната политическа ситуация у нас, както и реалните проблеми на избирателите.
Гюнер ШЮКРИ
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/1/18 03:14

    Shahtite do 45 blok do koga she voniat

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/1/18 07:59

    един младеж няма, всички пенсий....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/1/18 10:45

    AKO GLEDASH S PENSIONERSKI OCI,TOVA SHTE VIDISH

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/1/18 10:46

    Благодарение на дпс Ардинско е на тоя хал.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/1/18 13:17

    Най-работливите и съвестни хора са в град Ардино. Кърджалийци да взимат пример.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/1/18 14:01

    I vseki den gradut namalqva s po 3 choveka s ednoposochen bilet da jivee DPS

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/1/18 15:09

    Един влиза в ДПС, двама излизат.. голям напредък!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/1/18 21:02

    Спокойно ардинци до края на годината ще се увеличи общината ви
    Чакаме нов внос сирийци в обезлюдените ви села

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/1/18 09:16

    Има само един свободен стол, побързайте. Който е седнал има намерение да не става до пенсия, кокала в не се дава

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.