Първият онлайн хранителен магазин www.dostavituk.com с услуга „Доставки по домове на хранителни продукти“ отвори врати в Кърджали.
Магазинът е първият по рода си за град Кърджали, в който продуктите се доставят до врата на клиентите. Услугата се предоставя със специализиран автомобил.
Първите клиенти вече отчитат ползите от пазаруването по този начин – не се губи време с ходенето на маркета, избягват се стресовите ситуации около паркирането пред супермаркетите, а така също и на опашките в пиковите часове, не се мъкнат тежки торби.
Продуктите се закупуват от хранителен магазин „ИДЕАЛ“ в деня на доставката. Качеството и свежестта на продутите са гарантирани и на ниски цени, коментираха от „Доставки тук“.
До 31 януари 2018г. всички направени поръчки през www.dostavituk.com на стойност над 10 лв. ще бъдат доставени безплатно, а допълнително всеки клиент направил първата си поръчка ще получи и 10% отстъпка от цялата стойност за първата поръчка. Доставките се извършват само в рамките на града всеки ден от 13:00 до 22:00 часа. Почивен ден неделя.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/1/18 12:05

    къде се на;ира магазина

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/1/18 12:20

    Браво! Крайно време беше.Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  3. Ще ползват тази услуга само богатите.Народът си брои жълтите стотинки,а камо ли да поръчва храната си чрез доставки.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/1/18 12:49

    БРАВО! ГРАДА НИ ИМАШЕ НУЖДА ОТ ТАКАВА УСЛУГА!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/1/18 17:06

    Според сайта физически магазин се намира на гр. Кърджали ул. Руси Русев № 7 https://www.dostavituk.com/page/view/contacts

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/1/18 17:48

    6te ima takiva koito 6te si pozvoliat yslydata a drygi ne ..no vse pak e ydobstvo..ako zakasa6 za alkohol i tzigari..yspeh

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/1/18 18:33

    Много добра новина, града имаше нужда от такава услуга, благодарим и пожелавам успех на инициаторите

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/1/18 21:50

    Evalarka...uspeh

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/1/18 12:37

    Chestito! Priatna rabota i uspeh!

    ОтговорИзтриване
  10. Това е наистина страхотно и много удобно! На всеки му се е случвало да не може да отиде до магазина, а да има нужда от елементарни неща. Успех!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.