Тя се казва Анастасия Димитрова и е едно от най-красивите същества, които удостояват с присъствието си стадион "Българска армия". Спортният сайт „Гонг Бг“ я нарича Ангелът на ЦСКА.
Топмоделът на Визаж е жената в живота на Божидар Чорбаджийски вече близо две години. Божидар и Анастасия изглеждат по-влюбени от всякога, като използват всяка свободна минута заедно.
Красавицата е „Мис Родопи 2016“, а освен това още на 16 години опитва късмета си и в X Factor, пише още „Гонг Бг“. Пеенето обаче не ѝ се отдава особено, за разлика от дефилирането по модния подиум, където Анастасия определено е талант.
Фотосесиите ѝ пък са истинско изкуство, вече оценявано и извън границите на България.
Анастасия Димитрова спечели конкурса „Мис Родопи 2016 – Легендата за Орфей" в Кърджали през август 2016-та година. 12 бяха кандидатите за титлата.
„Много съм щастлива, не очаквах, че ще спечеля първото място. Това е първата ми награда в живота. Имаше много момичета, които също бяха прекрасни и заслужаваха титлата. Продължавам напред с вдигната глава. Пожелавам на кърджалийци да бъдат винаги усмихнати", заяви пред 24rodopi.com тогава 18-годишната Анастасия.
Тя разкри, че е щастливо обвързана и обича човека до себе си с цялото си сърце.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.