„Дънди Прешъс Металс Крумовград” продължава обучителната си програма „Основи на механо-поддръжката” и през настоящата година. Тя се осъществява съвместно с Професионалната гимназия по транспорт „Христо Смирненски” в Крумовград. Програмата е изцяло разработена с цел усвояване на знания и опресняване/придобиване на умения в областта на механо-поддръжката.
В курсовете през м.г. десетки участници имаха възможност да получат сертификат за успешно завършено обучение. Макар и завършването на курса да не гарантира започване на работа в Дружеството, част от завършилите вече са служители в компанията в Крумовград.
Срокът за подаване на документи е 23 януари, посочиха от „Дънди Прешъс”. Програмата протича в теоретично и практическо обучение от преподаватели за период от 7 седмици. Програмата предоставя ценни практически знания и умения, както и възможност за бъдеща реализация в компанията. Изискванията към кандидатите са завършено средно образование и мотивация и желание за развитие.
След преглед на документите и провеждане на интервютата, старт на програмата ще бъде даден на 29 януари, като обучението ще приключи на 19 март.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/1/18 11:42

    Кандидати ще има но дали ще е гарантирана работа

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/1/18 11:42

    За завършлите механо текникуми трябва ли да изкарат този курс или важат дипломите

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/1/18 02:15

    Работещите, търсещи нова работа, как да се включат. Няма гаранция за работа, няма как да отсъстваш

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.