Ръководството на „Арда“ успя да привлече централния защитник на кипърския „Етникос Ахна“ Борислав Стойчев, който е бивш играч на „Левски“, има и участия в националния тим на България. Новината съобщи за 24rodopi.com президентът на клуба инж. Петър Пешев.
Стойчев ще напусне кърджалийския тим само ако получи по-добро предложение от чуждестранен отбор. Трансферният прозорец затваря на 31 януари.
31-годишният състезател бе желан от няколко елитни български отбора, сред които и „Ботев“ (Пловдив), но той е казал „Да“ на кърджалийския тим. Бившият бранител на „Левски“ ще играе за „Арда“ в следващите две години и половина, ако не предпочете елитен отбор от чужбина. В България категорично предпочита да е състезател на "Арда".
Борислав Стойчев е роден на 26 ноември 1986 година в Хасково. Юноша е на местния клуб, откъдето преминава в „Левски“ (София) през 2006 година. През 2010 година заиграва в „Миньор“ (Перник), а две години по-късно преминава в ПФК „Берое“. Със старозагорския тим печели Купата на България и Суперкупата на страната. През 2014 отново облича екипа на ПФК „Левски“. По-късно играе в гръцкия "Атромитос", а до този момент - в кипърския „Етникос Ахна“. В кипърския тим има 42 мача, в които е отбелязал два гола.
„Стойчев ще се включи в лагера на „Арда“ в Анталия“, каза президентът на клуба.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/1/18 16:33

    Само "Арда" - напред към А група!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/1/18 17:29

    Още един от Левски.Лошо няма.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/1/18 17:31

    Браво на ръководството.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/1/18 17:42

    И петимата нови играчи на Арда
    са отлични футболисти.От името
    на феновете благодаря на Пешев
    Топузаков и Кременлиев.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/1/18 17:45

    Трета втора първа лига.Това ще
    е пътят на Арда Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/1/18 18:00

    Голяма новина ! Чак страхотна ! Даже няма да вечерям и да спя тази нощ от радост. УРАААААААААААААААААААААА. Борето Стойчев е в Арда ! Айдеееееееее нащееееееееееееееееееееееее ! Упа Упа

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/1/18 19:48

    bravo eii tva e ve4e novina

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/1/18 20:43

    Лудииии стягане за европа още от В групаа напреееед Арда!!!!!"

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен14/1/18 07:13

    Освен класиране в"Б"дай Боже да спечелим купата на Аматьорската лига и то с победа над ЦСКА1948 !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен14/1/18 13:34

    Малиииии, и кат потекат едни париииии!!! Кеффффф! Евра, долари, биткоини! Ехааааааа, кат вземем Месиииии, Нойер, Роналдоньо! Баххххххх то "Шампионса лига", то купата на "Съветската армия". То поръчки за витриниииии, че не можем си събра трофеите.
    Чакайте бе, нека да поиграе, пък да го видим. После пишете простотии. Щяли сме да го продаваме навън. Бе Кърджали го знаят само в Турция и Комотини, защото пазаруват в тукашния "Кауфланд". Ние вече, голям го извадихме, само да не е мек, че няма да върши работа.
    Както се казва, "Като се качиш на магаренцето, тогава махай с краката".

    Минаващ просто

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен15/1/18 10:22

    Ти ако не си излизал от кумина на О. Ц. К. навън това е друг въпрос, и затова си мислиш, че никой не знае къде се намира Кърджали, напротив откакто Арда почна да бие наред всичко, все по често се говори и пише за Кърджали и за селекцията която се прави, ние сме яхнали магарето от шест месеца и нямаме спирачки към пътя които ще изминен към Б и А група.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.