1:20 – това било съотношението на финансовите възможности по време на избори на БСП и ГЕРБ

В Кърджали редиците на ДПС са строго дисциплинирани от централното ръководство. Каквото кажат Ахмед Доган, Мустафа Карадайъ и останалите му зам.-председатели, е закон. Това твърди Милко Багдасаров, областен лидер на БСП, в интервю за сайта Big5. „Смесените райони, а и останалите общини, в които ДПС има здрави структури, са огледало на онова, което се върши в София. Показателен е фактът за заема от 16 млрд. лв., който беше подкрепен от редиците на Ахмед Доган, за да си дадем сметка в какви отношения се намират Движението му и ГЕРБ. Хората на Бойко Борисов в Кърджали търсят атрактивно противопоставяне на ДПС. Много често това кореспондира с едно непристойно поведение понякога от политиците от двете страни. Не бих казал обаче, че в търсенето на общи интереси ГЕРБ и ДПС могат да намерят поле за сътрудничество“, допълва бившият народен представител.
На въпрос „Непробиваема ли е крепостта на ДПС в Кърджали?“, Багдасаров отговаря:
„ДПС винаги може да бъде победена, стига останалите партии да седнат и да видят ситуацията от позициите на всички извън ДПС. ГЕРБ никога не е била за подобни широки коалиции. След като беше създадена, тя раздели хората. Дори на Богоявление тази година християните бяха разделени с две чествания“.
На въпрос „Въпреки това обаче гласоподавателите за трети път избраха ГЕРБ и Бойко Борисов да управляват. Как си обяснявате този парадокс?“, социалист №1 в Източните Родопи казва: „Хората постъпиха отново по същия начин, както и при предишния вот. Администрацията на управляващите е огромна и до голяма степен е впрегната, а тогава няма много мисъл, когато се гласува. Там има борба за оцеляване и за съхраняване на работното място. Останалите партии няма как да реагират на този ресурс, който имат ГЕРБ във властта на всички нива. Като представител на БСП в Кърджали, мога да кажа, че сме в неравни позиции, когато започваме един изборен процес. Няма как да постигнем по време на избори някакво финансово дори равнопоставяне, защото се борим в отношение 1:20. В същото време и голяма част от медиите са в ръцете на управляващите. За съжаление БСП в годините не можа да намери правилното решение за търсенето на собствена медия, която да дава отговор на въпросите, които вълнуват хората, както и да показва алтернативата, която предлага. Заради тази медийна окупация на властта не виждам да се дава гласност на много правилни решение, които предлага БСП“.
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/1/18 09:14

    Шапки долу пред ДПС!Българите имат големи мераци,цакат се един друг и какво?Духаме супата ,ама безсмислено защото вместо супа ни пробутват таратор без мляко и краставица.Имаме председателство на ЕС и силна и многобройна полиция.Малко ли е?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/1/18 10:49

    Багдасаров, задаваш смешни въпроси -защо народа избра ГЕРБ за 3 -ти път . Отговора е много ясен -доволни от ГЕРБ и не вярващи в партия като БСП , която краде лъже и провокира . Факт за провокации е и насаждането ,че за Йордановден народа е разединен . Много набожни станахте - Партия ,която отричаше църквата гонеше вярващите сега тръгнахте по църкви и манастири . Е и как да ви вярваме .Вие -партията сте лъжци и неверници !!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/1/18 11:23

    А защо толкова желаете да бъде победено ДПС ?????
    Например не БСП,ГЕРБ и .т.н .............
    ДПС-Неудобна ли ви е ???

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/1/18 12:46

    Da vidim album snimki video kade kak koga si hvarliat smedta horata v selata na obstinata...:-)
    Razdelno sabirane na byklok v kakvi kupi?! :-)

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/1/18 13:41

    Смешни,не-сериозни коментари.Всеки коментира от собственната кабанария/разбирай ,интереси,никой не мисли за общото благо/.Та да дойдем по въпроса за нашето ДПС,господа депесари, добри пари си направихте в този чешвърт век... но без БСП нямаше КОЙ ДА ВИ ВКЛЮЧИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА Р.БЪЛГАРИЯ,знайте...парен каша ДУХА!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/1/18 15:09

    12:46-какво искаш да кажеш не те разбрах?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/1/18 16:24

    БСП Кърджали е партия на етнически българи!!!И може да спечели нещо ако начело не е Милко Багдасаров,а примерно Мирза Белгин.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/1/18 17:18

    Багдасаров ако искате да имате поне зам кмет от вашата партия седнете заедно от сега с Караянчева и Местан и се разберете да издигнете един стабилен кмет с турско потекло и всички да го подкрепят и всички да му потърсят сметка

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен14/1/18 11:29

    Багдасаров, БСП наистина може да победи ДПС в Кърджалийско, но БСП без Милко Багдасаров!Вие провалихте с корупционното си поведение социалистическата идея в областта!Махнете се от тази парния, ако искате да й помогнете! Внесохме такъв сигнал и до Корнелия Нинова... Вие сте проклятие за кърджалийските социалисти...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен14/1/18 17:34

    До 11.29 Не се ли уморихте от сигнали,анонимки?Нима не ви познават!Колко смъкна от Е...л?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.