По 3 лева на час в закрития плувен басейн в Кърджали ще плащат деца и пенсионери. Това решение бе взето след гласуване в Общинския съвет. Разпоредителният орган прие Наредбата за определяне на таксите.
22,50 лева пък ще струва картата за деца и пенсионери на месец за 15 посещения на ремонтирания и обновен комплекс. 12 лева е пакетът „басейн плюс сауна и джакузи”.

„Какво пречи вместо едно дете да заплаща отделно всяко посещение, то да му бъде закупена месечна карта като по този начин таксата на посещение пада на 1,50 лева”, посочи кметът Хасан Азис.
„Кърджали не е общината с най-скъпа входна такса за ползване на закрит басейн, каквито внушения се правят. Направих си труда да анализирам какви са цените за ползване на съоръженията в сходни като големина общински центрове като в Смолян и Казанлък. Трябва да ви кажа, че таксите са почти еднакви. Мисля, че постигнахме една добра комуникация по време на дебатите в комисиите и това е най-доброто предложение”, посочи по време на заседанието на ОбС общинският съветник от ДПС Мехмед Мехмед.
Предложението бе прието с 23 гласа „За” и 17 „въздържали се”.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/2/18 13:35

    Кажете и работно време на този басейн, никъде не пише.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/2/18 15:07

    За опикаващите басейна цената е 3 лева ! Честито ! Махалата сме там на тумби.........

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/2/18 15:59

    Скъпо, в Пловдив има по 2 лева за деца, освен това не може да ходиш когато си искаш, трябва да се съобразяваш с тренировките.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/2/18 20:18

    Mrasen basein, eftin bilet...:-)

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/2/18 21:02

    тролове

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.