„Много съм доволен от лагера, защото там срещнахме отбори на доста по-високо ниво, отколкото сме ние. Мога да кажа, че за три седмици свършихме доста работа и като физическа подготовка, и последната седмица наблегнахме на тактиката. Беше ползотворен лагер, определено“, коментира пред БНР старши треньорът на „Арда“ Елин Топузаков.
Както вече 24rodopi.com писа, след 20-дневен лагер в Анталия, отборът се „Арда“ се прибра на 9 февруари. В турския курорт нашите изиграха 5 контроли – една победа, три равни и една загуба.
До старта на първенството в Югоизточната Трета лига, когато на 24 февруари „Арда“ се посрещне „Свиленград, отборът има още една проверка.
В събота – 17 февруари, на стадиона в Момчилград ще се проведе приятелската среща с „Куклен“.
Заради лошото време пък се отменя контролата с лидера във Втора лига „Ботев“, която трябваше да се играе във Враца на 14 февруари. Прогнозите са за снеговалеж във Враца утре.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/2/18 21:13

    Искаме Арда да играе в Кърджали а не в Момчилград.До кога ще играе там?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.