Тъмните улици в „Горно Веселчане“ крият рискове за прибиращите се от центъра ученици
„Аз и мои съученици се прибираме с градския автобус (последния за деня, в 19.20 часа, защото тогава ни свършва последния час). Изпращаме ви снимки за липсващото осветление на главния път, на който има пешеходна пътека, и ако не си светнем с фенерчетата на телефоните,  шофьорите, които карат като обезумели, могат да минат през нас. А и през другите хора, слизащи от автобуса, без дори да разберат“, пишат до 24rodopi.com ученици от „Горно Веселчане“, които учат в централната част на Кърджали.
На другите снимки са междублоковите пространства в тази част на Кърджали, където осветлението се пуска след 19.30 часа. „Половината лампи не светят, а просто ,,стоят за украса", твърдят местните жители. Те настояват за бърза реакция от страна на фирмата по поддръжката, която печели от данъците на кърджалийци.


24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/2/18 07:36

    Spirate da plastate danaci togava... :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/2/18 08:36

    Същото е дереджето и на пешеходната пътека на бул.Беломорски при гимназия Хр.Ботев.Какво чакате , инцидент ли ?Кмете ,къде е осветлението,което години наред обещаваш?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/2/18 08:46

    Така е и във Възрожденци....Не Ви е срам....чакате дарение....за осветление.????

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/2/18 08:49

    patuvame vseki den ot kardjali v momchilgrad koga shte remontirat tezi stalbi??? stoqt stalbite bez lampi!!! posledni tri godini kolko katastrofi stana!!! remontiraite tezi lampi veche!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/2/18 09:05

    Улицата пред ПГЧЕ"Хр.Ботев" също е като в тъмна Индия. Учениците втора смяна след последния час използват смартфоните си за да осветят маршрута по който се движат

    ОтговорИзтриване
  6. Лампите покрай водното огледало светят , НО ВСИЧКО Е ТОЧНО !

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/2/18 19:31

    Pitaite kommunistite v partizanskia im club Nezabravka...te praviha edni magii za ...izgori, za da svetish...general desi im e navigatora...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/2/18 20:52

    Лампите в село МОСТ светят защо в града да е светло

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/2/18 20:54

    ЩЕ светне ама друкпът

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/2/18 20:58

    Когато ШУШАНА стане КМЕТ на града тогава ще бъде светло,а при АЗИС ще тънем в мрак

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен14/2/18 03:10

    Ne hodete po tamnoto pusnite layfove kato kmeta vzemete go za primer

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен14/2/18 08:58

    Важното е че в махалата и пред кмета свети-Не ви ли стана ясно че кмета не става за нищо .Обещания и нищо повече .Кмета се интересува от пари пари и само пари.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.