www.24rodopi.com

Мутренските времена се върнаха в Кирково! Започна война на хазартни босове - "мръсни номера", нелегална "зебра", разрушено стълбище...

сряда, февруари 2115коментара

Война на хазартни босове се води в Кирково, разкриха за 24rodopi.com отлично осведомени източници.
„В момента разпределението на териториите е на етап „Правене на "мръсно" чрез институциите“. Забъркани са лица от София, Стара Загора, Враца, Кърджали и Кирково. Полицията тепърва ще има сериозни проблеми“, разкриха запознати в детайли с битката на комарджиите.
"Пристрастените към комара от Северна Гърция, предимно помаци от селата около Комотини, идват да пилеят парите си в Кирково, но техният брой е недостатъчен за игралните зали в общинския център. Войната се води чрез институциите, от които зависи разрешителния режим за дадения хазартен обект. Явно това не е достатъчно, защото преди две нощи едната групировка е начертала пешеходна пътека на пътя, а после другата съборила стълбище към училище. Засилено е присъствието на охранители и луксозни автомобили в последните дни в Кирково", поясниха запознатите със случващото се край пътя за Маказа.
Както вече 24rodopi.com писа, досъдебно производство за разрушаване на стълбище, водещо към учебно заведение в Кирково, е образувано в полицейското управление. Служители на реда забелязали във вторник след обяд багерист да разрушава стълбите и извършили проверка, посочват от полицията. Извършителят на деянието е 34-годишен мъж, който е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Кирково. Извършен е оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество. Работата по случая продължава разследващ полицай.
"Първо едните се жалват срещу нова игрална зала, че входът й не е на повече от 300 метра от местното училище, ама мерят през "кестирмето" (напряко). Чертаят пешеходна пътека, за да внушат, че това е пътят. Другите пък събарят стълбището до новата пешеходна пътека, за да покажат на проверяващите, че това не е път. Историята е малко за фейлетон "Бай Ганьо прави комарджийница на пътя за Гърция", но може да стане сериозно", коментираха източниците ни.
Очаквайте подробностите
24rodopi.com
Изпрати :

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи