„Арда” се изправя в събота срещу един от силните отбори в Югоизточната Трета лига - „Левски” (Карлово), в мач №20 от първенството, което дава "виза" за Втора професионална лига. Двубоят в Момчилград започва в 15 часа.
Както в първия пролетен кръг, когато „Арда“ победи с 11:1 „Свиленград“, 24rodopi.com ще предава и този мач на живо.
Отново се очаква 960-местният стадион да е пълен до краен предел за „домакинството” на кърджалийци. Метеоролозите пък очакват отлично време за футбол при 17 градуса.
„Сините” излизат на терена като пълен фаворит със своите 50 точки на върха в класирането и стряскащите 74 вкарани гола в 18 мача до момента.
Карловци са на пета позиция с актив от 31 точки и голова разлика 31:25.
Припомняме, че предишният кръг от шампионата бе отложен заради тежките метеорологични условия. Тогава „Арда” трябваше да гостува в Ямбол на последния в класирането „Тунджа”.
Преди две седмици пък, възпитаниците на Елин Топузаков стартираха пролетния дял с размазваща победа с 11:1 срещу „Свиленград 1921”. През първото полувреме нашите поведоха с 4:0 след две попадения на Димитър Алексиев и по едно на Борислав Стойчев и Вълчан Чанев. През вторите 45 минути свиленградчани вкараха гол, който само озлоби четата на Топузаков и последва… „клане”. Още седем гола нанизаха Ахмед Осман, Джихат Кямил, Георги Стефанов, Атанас Чепилов, Бейсим Бейсим и Димитър Алексиев, който завърши срещата с хеттрик.
В първия мач срещу „Левски”, през есента, „Арда” постигна победа като гост с 2:0.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/3/18 15:33

    Всички на мача

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/3/18 17:10

    кога най-после ще играят в кърджали

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/3/18 18:14

    Напишете няква рима че ви се отдава :)

    ОтговорИзтриване
  4. po dobre macit da se igrae v selo Cebel,pone ste se vidi zeliyat stadion,

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/3/18 02:28

    Май,както е тръгнало...целият пролетен полусезон ще играят в Момчилград... Защо ще играят там??? Защо има толкова продажници в тоз наш град? По-добре да се преименуват на ФК Арда-Местан-Мастанлъъъ с треньор Рамото.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/3/18 10:57

    Hepiniz AMET diye barın
    Koraş gelsin kızana asçık

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.