„Валери Симеонов е нещо като дете идиотче, така ли?“, така кърджалийският депутат Александър Симов коментира в студиото на Bulgaria ON AIR скандалните думи на вицепремиера и един от лидерите на Обединените патриоти Валери Симеонов.
Вчера, в един от сутрешните блокове на национална телевизия, Симеонов нападна руския патриарх Кирил с думите: „Този Кирил не е слязъл от небесата, не е слязъл от Рая и не е пратеник на Господ Бог или на Исус Христос. Патриарх Кирил е известен като цигарения митрополит на Русия. От 1996 г. той има 14 млрд. долара от внос на безакцизни цигари. Тоя хитрец е внесъл безакцизни цигари за 14 милиарда и 4 милиарда вино за нуждите на църквата, пак безакцизно. Тоя, същият, има частен самолет, той има вила в Швейцария, на тоя часовникът му е 30 000 и тоя, същият, да има наглостта да раздава правосъдие пред българския президент.
Я си представете нашият Неофит да отиде в Русия, да застане пред Путин и да започне да му тропа: „Алоо, ти откъде падна, бе? Ти не знаеш ли Кирил и Методий какви са?” Какво ще стане с него? Византийци ли са Кирил Методий, както неграмотно твърдеше Путин?
А този е духовно лице. Духовно лице, когато ти споменава жертвите в тея сражения, тоя да им вади костите и да ги изхвърля от историята. Какъв е тоя? Това не е източно православен духовник. Това е агент Михайлов, от съветското КГБ, доказано. Второразрядно съветско ченге да дойде да ми кое е истина и кое не – извинявайте, няма как да стане…”.
Заради тези думи Волен Сидеров поиска Симеонов да се извини.
„Аз не приемам тона на патриарх Кирил, но не може да се държи един вицепремиер като тийнейджър, който за първи път открива ракията. Сега единственият вариант е оставката му“, каза кърджалийският депутат от БСП Александър Симов.
"Недоволството на българските граждани от управлението на "Борисов 3", както и от случващото се с ЧЕЗ, е факт. Това бе потвърдено от няколко независими социологически проучвания. Хората силно се интересуват от това как под носа им се опитват да ги правят на маймуни", отсече в студиото на "България сутрин" депутатът от БСП.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/3/18 11:52

    Чез е часна и се продава ако имате средства заповядай те.А управление на Бсп Дпс не Благодаря.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/3/18 13:17

    11:52 стига с тези изтъркани опорни точки, от квартални събрания,в момента България се управлява от ГЕРБ и ДПС, патриотите са бушон, изтривалка в ръцете на истински управляващите.

    ОтговорИзтриване
  3. zaferiyus8/3/18 13:35

    ОТВОРЕНО ПИСМО

    ДО Г-ЖА ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА

    МИНИСТЪР НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ

    НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

    СПРЕТЕ АТАКАТА СРЕЩУ ГЕНЕРАЛНИЯ КОНСУЛ

    НА Р БЪЛГАРИЯ В ОДРИН!

    Г-жо Министър, Генералният ни консул в Одрин, г-н Васил Вълчев, бе подложен на силни атаки за начина, по който е организирал тържеството по повод националния празник – 3-ти март.

    Отбелязването на националния празник 3-ти март в дипломатическите представителства на България в Турция съвпада по време с тежката битка, която съседната държава води срещу терористичните организации. В резултат на периодично провежданите терористични атаки вътре в страната и при операция „Маслинова клонка“ стотици мирни граждани на Турция и десетки нейни военнослужещи загубиха своя живот. Това е скъпата цена, която нашата съседка плаща, за да гарантира както своята сигурност, така и сигурността в Европа и в България като част от нея.

    Генералният ни консул в Одрин г-н Васил Вълчев – тук следва да се отбележи, че не го познаваме лично – е организирал тържеството в Консулството в чест на националния празник 3-ти март по начин, който би трябвало да се оцени като проява на изключително прецизирана дипломация и Протокол. От една страна, Националният ни празник е почетен подобаващо държавнически. От друга страна, минутата мълчание в памет на загиналите турски войници в Африн е висша проява на солидарност – човешка, съюзническа, държавна, към мъката на роднините и близките на загиналите и страданията на турския народ.

    Този висок хуманизъм на българската дипломация не само че не принизява Националния празник на страната ни, а го извисява като празник на народ и държава, способни днес да живеят в мир и разбирателство с добросъседска Турция въпреки онова, което ни е противопоставяло в историческото ни минало.

    Затова, г-жо Министър спрете атаката срещу Генералния консул в Одрин г-н Васил Вълчев, защото за това което е направил той трябва да бъде поздравен, а не да бъде незаслужено атакуван.

    ЛЮТВИ МЕСТАН

    ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДОСТ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/3/18 15:53

    Господин Симов стига си възбуждал депутатите на ГЕРБ към Нинова голям посредник си станал.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/3/18 16:07

    Само наличието на такъв вицепремиер е дъното на позора в една европейска държава. С подобни шутове държавата само може да се излага и да се унижава.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/3/18 17:44

    ЧАСТНА се пише,а не часна.А ЧЕЗ е държавната електроенергийна компания на Чехия.А пък всички трябва да осъзнаят неоспоримия факт,че
    БКП не е спирала да управлява никога в България.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/3/18 18:32

    Защо, по дяволите, когато някой политик говори прямо и от сърце, това е проблем. Всъщност проблем за БСП, която е слуга на РУСИЯ и олигарсите й. Знайно е - периодично БСП получава финансови "бонуси" от Русия, за да "приглажда" имиджа на Русия в ЕС. Браво, Симеонов. България е свободна страна, а не слуга, за да се покланя. Никой българин не оспорва делото на Русия, но Царска Русия, а не на болшевишка. Едната е Освободител, а другата - Окупатор. А ти, Симов, когато събереш повече гласове на избори от Симеонов, ела в Телевизията и се похвали.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.