Бизнесменът Румен Гайтански – Вълка, който заедно със Стефан Пешев имат основен принос за похода на „Арда“ към елита на български футбол, изразил желание да гледа днешното дерби в Югоизточната Трета лига, разкриха за 24rodopi.com отлично осведомени източници.
Гайтански обаче няма да дойде на мача „Арда“ - „Загорец“, защото той отново ще се играе на стадиона в Момчилград, където няма условия за посрещане на ВИП-гости от такъв калибър. Ремонтът на стадион „Дружба“ в Кърджали приключи, но все още няма разрешение за ползването му.
Както вече 24rodopi.com писа, супер дербито в Югоизточната трета лига ще се играе на стадиона в Момчилград днес от 15.00 часа. Мачът е под №22 в шампионата и противопоставя първия срещу втория във временното класиране.
„Сините” от Кърджали не познават вкуса на загубата след 21 изиграни срещи-три равенства и само победи стоят зад рекордната голова разлика от 93:5 и 57 точки на върха. „Загорец” са натрупали актив от 46 т., вкарали са 39 гола, допускайки 12 в мрежата си. Тимът от Нова Загора има две загуби и 4 равни мача.
Новината от клуба е, че старши треньорът Елин Топузаков ще може да разчита на възстановения от контузия полузащитник Красимир Илиев.
През есенния дял от първенството „Арда” и „Загорец” не успяха да си отбележат гол. При евентуална победа кърджалийци на 99% ще „подпечатат билетите” си за втория ешалон.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.