Няма смисъл вицепремиерът Валери Симеонов да се извинява за думите си по адрес на руския патриарх Кирил - трябва веднага да подаде оставка! Това заяви пред бТВ кърджалийският депутат от БСП Александър Симов.

"Кръвта няма цвят и националност. Не приемам напълно това, което казва патриарх Кирил, но мога да разбера тази реакция. Трябва да видим дали в това отношение българската страна няма някоя вина. Имаше периоди, в които български президент изобщо не споменаваше Русия", припомни Симов, визирайки Росен Плевнелиев.
"Няма никакъв смисъл Валери Симеонов да се извинява. В такава ситуация направо се махаш от правителството. Този човек си позволи да се държи като дребен хулиганин.
Ако се намираше в бургаска кръчма, да играе белот и да пие бира, добре - но така прави скандала чудовищен.
Но когато го казва вицепремиерът на България, той прави скандала чудовищен, огромен. Валери Симеонов се държи като, извинявам се, озверял фашист. В лицето на Кирил, който идва тук в институционално качество, той обижда цялата Руска православна църква. Ако Валери Симеонов смята, че това е ролята му на вицепремиер – да ни забърква в такива конфликти, то значи имаме кабинет, който ще ражда само трусове и бури“, каза Симов.
„Не съм против това един български политик и вицепремиер да изразява позиция по този скандал, но когато думите ти приличат на нещо, написано на стените на градска тоалетна, съжалявам, мястото ти е вън от политиката“, добави журналистът и червен депутат от Кърджали.
Снимка: bTV
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/3/18 10:12

    този бщлук ли ще дава оценки.по фалшив по голм демагоог по голям простак от него няма

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/3/18 12:28

    Стига бе г-н Парашутист ! Кой ли те бръсне?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/3/18 13:39

    Др.Симов,виждам,че сте загрижен човек за своя избирател и затова ще насоча вниманието ВИ не към политика,а към бита на нашия/вашия пенсионер.Цените на лекарствата е БГ са най-скъпи,но това не е всичко.Появиха се масово опаковки по 28 таблетки/демек месеца стана 28 дни/,но и това не им стигна на фармагладниците та направиха блистерите от 2-3 в опаковка на ЕДИН/т.е имаш нямаш пари купуваш цялата опаковка./При тези трикове БОЛНИЯТ в края на годината вече е закупил в повече 24 таблетки,колкото почти цяла опаковка.Ето тук насочете цялата енергия на политици и комисии за да ви обичаме ние избирателите.Сезирайте когото трябва и вразумете не наялите се хайдути.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/3/18 15:00

    Защо не отразихте поста ми?Не е ли вярно с лекарствата или и вие сте в играта/като данъците например/

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/3/18 20:30

    Ей червен боклук, я стига си плямпал че ако идеш в Бургас ще отслабнеш с още 20 кила за 2-3 дни. Повече не идвай и в Кърджали че и бабичките не те познават, пък и нещо тука преяждаш от аванта свине дебело!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/3/18 00:40

    vreve si e veche...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.