Наред с неизменната масова консумация на алкохол, употребата на наркотици също намира своето „достойно” място в битието на града. Все повече са дрогираните водачи на пътя, а броят им набъбва пропорционално със задържаните за притежание на забранени субстанции.
В рамките на дни, двама кърджалийци бяха осъдени заради наркотици.
Условна присъда получи сервитьорка в Кърджали, спипана с близо 6 грама канабис. Оправданието „За лична употреба” не важи в съда и младата дама отнесе 7 месеца „лишаване от свобода”.
Надрусан с марихуана куриер във фирма пък бил спипан да управлява лек автомобил в областния град. Тестът за наркотици, дал положителен резултат за канабис, прати в съда кърджалиеца. Магистратите му „лепнаха” 6 месеца затвор и глоба от 500 лева. Книжката му пък бе отнета за година.
И двете присъди бяха отложени за срок от 3 години.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/3/18 10:14

    Ushi koga ste spres da ni trovis detsata to politsiya niyama bidi milostiv i spri se

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/3/18 12:44

    Да махнат условните присъди за притежание на наркотични вещества, и за шофиране в нетрезво състояние, направо ефективна присъда, "директно в Белене"!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/3/18 15:56

    хахах :Д Вие направихте деня ми по-хубав!!Някой мисля че е фен на сексът и градът? Хубаво че няма какво да правят полицайте по цял ден че да има и вие за какво да пишете :) Стегнете се малко хора...вече и куриери и сервитьорки ли взехте да тарашите ? Що не се замислите от къде идва всичката тая "дрога" както обичате да наричате канабиса? Защо не направите нещо по въпроса? Нима не знаете от кой градове идва всичко? Мислите ли че момиче/жена ще работи като сервитьорка ако се занимаваше с "разпространяване" ? И какво по-точно постигнахте с това че хванахте момичето? 7 месеца затвор само защото явно не ви е харесало кафето което тя ви е донесла? или пък ви е отказала поканата за среща? Излезте на стачки!! Направете нещо!! Полицайте ни се нуждаят от истинска работа че иначе се чудят кой потребител да хванат :) А и също мислите ли че в някой по-голям град или в другите държави се занимават с това да хванат сервитьорка с 6 грама? Наистина се излагате :) Но нормално като едва 1 на всеки 100 полицая има куража да провери/накаже истинските виновници.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/3/18 16:16

    аххах :Д Вие направихте деня ми по-хубав!! Що за заглавие ;д сигурно сте фенове на Сексът и Градът? Може ли да попитам каква е ползата от 7 месеца затвор за това момиче/жена? Мислите че ще промените мисленето и и тя ще спре да пуши? ммне не мисля :) Единственото което ще направите е да накарате още един човек от шепата хора който останаха в тоя мизерен град да избяга :) Толкова ли останаха без работа нашите полицай че взеха и куриери да спират,сервитьорки да тарашат? Помислете малко за тези който внасят наркотиците в града ни а не за тези който просто употребяват -_- И мислите ли че в по-големите градове или в другите държави се занимават с най-ниските в йерархията? т.е консуматорите? Излагате се!! Наистина много се излагате!! Само в Кърджали можеш да четеш всеки ден за хванати деца или момичета с по 1,2 грама.Можете спокойно да пускате статиите си във весниците под раздел "вицове и хумор" защото ако не друго поне развеселявате народа! Ще се радвам само да има свобода на словото :) и коментара ми да бъде публикуван,съжелявам ако някой се е почуствал обиден но това е самата истина :) а тя понякога боли

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/3/18 17:39

    na kide virvim be hora

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/3/18 17:50

    аххах :Д Вие направихте деня ми по-хубав!! Що за заглавие ;д сигурно сте фенове на Сексът и Градът? Може ли да попитам каква е ползата от 7 месеца затвор за това момиче/жена? Мислите че ще промените мисленето и и тя ще спре да пуши? Mмне не мисля :) Единственото което ще направите е да накарате още един човек от шепата хора който останаха в тоя мизерен град да избяга :) Толкова ли останаха без работа нашите полицай че взеха и куриери да спират,сервитьорки да тарашат? Помислете малко за тези който внасят наркотиците в града ни а не за тези който просто ги употребяват -_- И мислите ли че в по-големите градове или в другите държави се занимават с най-ниските в йерархията? т.е консуматорите? Излагате се!! Наистина много се излагате!! Само в Кърджали можеш да четеш всеки ден за хванати деца или момичета с по 1,2 грама.Можете спокойно да пускате статиите си във весниците под раздел "вицове" защото ако не друго поне развеселявате народа! Ще се радвам само да има свобода на словото :) и коментара ми да бъде публикуван,съжелявам ако някой се е почуствал обиден но това е самата истина :) а тя понякога боли

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/3/18 20:42

    Koga policiqta she si varshi rabotata do koga tozi grad she bade zalojnik na narko filari i podkupeni policai koga umut karakasha she go pribirate

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/4/18 17:02

    umit zatvora mangal

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/4/18 17:03

    policai priberete si vasia covek umit pri vas

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/4/18 21:01

    Юмит и ония негов приятел от Пловдив Адвоката, които го пази .

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/4/18 00:12

    Вътре тази подлога,да го направят на мома деба наркоманите!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.