Нито прокуратурата, нито образователното министерство ще се занимават със „скандала“ в детската градина в Момчилград, защото декларацията на ВМРО не отговаряла на истината. Това разкриха пред 24rodopi.com осведомени източници.
Вчера от ВМРО разпространиха видеозапис и декларация с тежки обвинения към ръководството на Детска градина „Щастливо детство“ в Момчилград, като се твърдеше, че там посрещнали първа пролет с турска програма и ориенталски ритми. По-късно се оказа, че така нар. „Вечер на етносите“ се водела на български език, а в програмата били включени изпълнения на български народни танци, а така също и на руски и турски, като имало изпълнение и на английски език.

Ръководството на детското заведение не е нарушило Закона за предучилищното и училищното образование.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/3/18 16:52

    Сега прокуратурата да се захване с разпространителя на клипа. Това е клип с малолетни, който нямат право на разпространение без изричното разрешение на родителите.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/3/18 19:03

    За да се вникне в съдържанието на целите и задачите, залегнали в програмите за работата с децата в детските градини се изисква преди всичко здраве и трезвеност

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/3/18 19:20

    Да да оставаше и да има скандал и пожара е готов.....скандала е в болните мозъци на псевдопатриотите-фашистите които насаждат етническа злоба,омраза....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/3/18 22:14

    да се забранява освен български език,всякакъв друг език

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/3/18 22:25

    От ВМРО шкембаците толкова.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/3/18 23:15

    Психопати оставете децата да танцуват няма значение каква е музиката .А защо нямаше проблем за английския танц.........?????

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/3/18 23:36

    От тези лъжепатриоти Апостолът би се засрамил...пуснал ми шкембак...прави опити за псевдонационална политика, инструментализирайки малки деца...Ало...Каракачана, не отклонявай общественото внимание от баш проблемите на братята и сестри българи, турци, арменци, цигани, евреи и т.н...я се заей малко с това, дали има далаверки от страна на политическите играчи в Страната, включително и на псевдопатриотите...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/3/18 08:25

    Прокуратурата трябва да се занимава с този, който наговори куп лъжи, с цел да създаде етническо напрежение. Оставете мирните граждани, те знаят как се живее с уважение към различния.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/3/18 09:06

    Засрамете се госпожи "учителки"...Така ли възпитавате бъдещето на България?
    Така и не разбрах какво точно се е празнувало в тази градина-8 март, Първа пролет или Вечер на етносите?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/3/18 09:26

    Сладки дечица

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/3/18 09:41

    Време е д
    да се вдигнем на бунт срещу бьлгарските националисти

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен24/3/18 19:56

    Едно голямо БРАВО за позицията и декларацията на Лютви Местан и ДОСТ по случая!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен25/3/18 01:47

    Тежко, тежко! Вино дайте!
    Пиян дано аз забравя
    туй, що, глупци, вий не знайте
    позор ли е или слава!
    ……………………………….

    Ще да пия на пук врагу,
    на пук и вам, патриоти,
    аз вече нямам мило, драго,
    а вий... вий сте идиоти!

    Христо Ботев

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен25/3/18 09:32

    Вълчева, не се занимавай с глупости !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.