„Поне на дупки случихме в тази държава. Големи и дълбоки, като попаднеш в тях да няма излизане! Браво! Че няма да се оправят е ясно, остана ни само да се гордеем с постиженията си!”, коментира водач, спрял встрани от пътя, за да огледа гумата си след приключението „Шофиране в Източните Родопи”. Сарказмът на отчаянието.
Кратерите се намират по пътя Кърджали-Мост-Хасково, същото обаче е положението и в областния град след снега и дъждовете. Дупки има изровени по основни булеварди, а малките улички по кварталите са… леле-мале. Те бяха закърпени миналото лято. Гаранцията е до първия сняг. После защо обществото ни живее сякаш в дупка…
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/3/18 09:32

    Тя държавата ни е една голяма черна дупка.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/3/18 10:00

    Споко,по "Беломорски" са по големи от тия!!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/3/18 13:05

    v kvartal gledka gornata mahala ot dve godini dori nesa zapilneni tezi dilboki dupki,a naroda samo da plasta danitsi,osigurovki i za vinetki.kide otivat tezi pari kratsi nese nayadahte.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/3/18 13:37

    zasto ne mi publikuvate komentara mi,zaspahte li.....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/3/18 16:31

    Do13:05-podkrepqm te.prav si.vmesto da opravqt dupkite.te pravqt globi nashofyorite.samo v slda haga evropa.shte e opraviqta.;-v bg vsqka rabota e naopaki s krakata nagore glavata nadolu.fayda nikakva.zarar.kolkoto shtesh.ostanahme shepa narod.precim si.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.