„Съпругата ми не беше болна. Правели сме много изследвания. Освен това не е вярно, че е починала в 6.20 часа на 9 март, издъхнала е по-рано“, това твърди Раим Хасан, съпруг на починалата родилка в кърджалийската болница.
Реакцията му бе провокирана от версията, че смъртта на 23-годишната Семра е причинена от рядко заболяване, което предизвикало нетипичен вътрешен кръвоизлив. Според Раим, смъртта е настъпила около 4.00 часа.
Припомняме, че близки на починалата първо споделиха пред 24rodopi.com, че смъртта е настъпила в 4.00 часа, но по-късно се установи, че в документите на болницата като час на смъртта е посочен 6.20 ч.
„Имайте страх от бога. Казвайте истините. Съпругата ми цяла година е правела изследвания. Нямаше никакви признаци за заболявания. Беше здрава млада жена, на която й предстоеше раждане“, твърди Раим Хасан.
Очаквайте още по темата

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

68 comments so far,Add yours

  1. zaferiyus12/3/18 08:05

    BASIN SA OLSUN GARDAS, YENGEYIN DE MEKANI CENNET OLSUN.
    ЩЕ ГИ СЪДИШ ДО ДУПКА КАЛПАВИТЕ ДОКТОРИ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/3/18 08:13

    Korumpirani lekari , nikoy ne povqrva na tazi versiq , no ...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/3/18 08:15

    Ако има вътрешен кръвоизлив както твърдят 100% са седнали върху корема на родилката същото направиха и при мен за малко не умрях.Съболезнования на роднините

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/3/18 08:19

    Bokluci sa vsichkiteee do edin v rodilnoto nqma savestenn chovek gladnii kade sa razsledvashtite kvo se pravqt na chuknati da slojat Edna skrita kamera da pusnat edin chovek koyto e stanal bashta da vidim Dali ne vzimat rushvet ostaii lekarite akusherite Dori iskattt Ste mi govorqt rqdki bolesti upravdania pishat s himikala kakto si iskat vikat si naroda e beden dagi machkame pitamm vi ako edin chovek ne moje dase doveri na svoqta darjava kakvo pravime....posle si vikat horata zashto na gurbet otivat mladite tuka nqma badeshte......az Sam turcin I si obicham rodinata Kato Bulgaria nqma nikadeee no si mrazq darjavata Eto zaradi takiva kopeleta lekari v rodilnoto

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/3/18 08:35

    Тежко е изживява подобна трагедия,обаче истината си е само една,а версиите могат да се тълкуват по-много начина.
    Не обвинявайте Лекарите,те нямаха вина в този случай.
    Многократно обясняваха,че бебето и е около 4 кг.,че може и да се затрудни по-нормален начин.Съветваха я от 05 да ражда секцио, обаче Семра не се съгласяваше, не че държеше на всяка цена да ражда по-нормален път,а се притесняваше от сумата за операцията.По-телефона я посъветваха да ражда нормално, че не е необходимо да я оперират.
    До последно здравословното и състояние беше в добро,затова и лекарите чакаха симптоми за раждане по-нормален път.
    Семра беше в съседната стая,често пъти идваше в нашата.Беше много добра и тиха...
    Ако беше получила подкрепа от родителите си за секцио,щеше да се съгласи за операция.Тя така или иначе се притесняваше доста.


    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/3/18 08:39

    Eyy strah ot boga nqmate li be , uj lekari ,uj dali hipokratova kletva, kakva rqdka bolest - vednaga go izmislihte , kade e dokazatelstvoto za tazi bolest? Prokuraturata kade e da se samosezira?nameri dobar advokat I gi sade do dupka

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/3/18 08:46

    За съжаление не осъзнаваме, че човешкият живот е безценен.
    А правим тънки сметки за нелепи неща.Семра нямаше симптоми за нормално разжаде, пък терминът и беше на 03 или на 04.От 05 натакът я съветваха дя я оперират, обаче след като разбраха, че ще трябва да се плаща повече от нормално раждане не се съгласиха.
    Мили родители, моля и вие да сте съвестни преди да обвините Лекарите.
    Много е лесно да се обвини друг,за съжаление бяхте запознати и въпреки това, предпочетохте милата Семра да се измъчи.....

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/3/18 08:51

    Язък за младата жена, в разцвета на младостта си, язък за нероденото ангелче. Никой не им е помогнал, когато са имали най голяма нужда, когато са се борили за глътка въздух и живот, което е изконно право на всеки гражданин на тази държава.Как така жената не са я спасили, не са спасили и бебето момиченце. Това там лекари ли са или само търговци, които виждат хората като вървящи банкомати. Защо не са ги пратили в по голям град ако жената е имала проблеми, пак лекарска грешка. По време на бременността се правят множество изследвания, за да се открият евентуално навреме аномалии при бременната и плода. Лекарите по света правят много сложни операции на неродени бебета, когато са още в утробата на майките им толкова е напреднала медицината. А тука в окръжна болница изпускат майката, но и изпускат здраво износено бебе, затвор за виновните, но сигурно такива пак няма.Това е трагедия, стаята не бебето е била готова с креватчето, играчките, дрешките, с каква трепет е радост и нетърпение се очаква рожба, всеки родител знае. Allah güç kuvvet versin eşine aylesine anne ve babaya.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/3/18 08:56

    Хем с направление отиват родилките хем плащат, без да даваш парички никой не ти обръща внимание в кърджали родилното
    Плащашли ставаш кукло ааа не даваш ли паричките казват НЕДЕЙ ВИКА КАТ КРАВА

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/3/18 09:03

    Понеже ми стана тежко от злобните коментари на хора, които нямат ни най-малка представа какво действително се е случило на 08-09 ти и реших да спомена ,на това което бях свидетелка.
    Въпреки,че беше празничен ден имаше дежурни лекари, които редовни посещаваха бъдещите майки,както и останалите.
    А до колкото Семра, до последно беше в добро състояние.Изведнъж и стана лошо,в никакъв случай не е ЛЕКАРСКА ГРЕШКА.
    Цялото ми уважение към семейството и към Раим, обаче нека да не се оправдават и да обвинят други, че съвестта няма да им тежи по-малко.Семра в повечето случаи беше сама.Не се усещаше подкрепата на родителите и.Аутопсията не се променя по-желание.Колкото и да ни се иска да се оправдаваме с други, никой не може да промени реалния час в документа,да не се говори пък за разминаване от около 3 часа.
    Трагично положение,обаче за съжаление ме могат да се върнат назад Семра и детенцето и.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен12/3/18 09:09

    Горките хора! Съчувствам искрено! И не само в родилно е така. Човешкият живот е без значение у нас. За другаде не знам, но тука е определено така.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен12/3/18 09:19

    Версията е на медиите, не на болницата. Изчакайте резултата от аутопсията и тогава кълнете на воля

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен12/3/18 09:22

    Ние простите хора не можем с елементарни неща да се справяме, обаче става ли въпрос някой друг-ставаме професионалисти,от всичко разбираме.
    Семра наистина беше много добра,обаче наистина в този случай нямаше ЛЕКАРСКА ГРЕШКА.
    Моля, без да сте били свидетели или без да разполагате с факти не съдете който и да е , защото лекарите не се задържат в болниците,защото е високоплатено,а защото обичат да дарят живот или да помагат на някой.Оставете тия коментари за рушвети от 50-100 лв.Да не си мислите, че е нещо за тях.В днешно време много други хора на други професии получат много повече от тях, пък същото време работят и много по-малко.
    Съветвам тези,които пишат коментари пълни със злоба да се замислят, те самите на колко човека добро са направили?
    По-голяма част даже няма да могат да се сещат,не че паметта им е лека, а защото са злобни.Мислят само за тях, от къде каква изгода могат да получат.
    Около 1000 бебета са били родени през 2017 г.
    Замислете се и сами решете,дали Лекарите ни са грамотни или не.
    Има неща,които човек преди да ги произнесе трябва да се замисли.
    Спрете се с тия злобни милси.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен12/3/18 09:23

    А вие мили родители къде бяхте? Колко пъти я посетихте?
    Много е лесно да обвиниш някой. Обаче не забравяйте, че без лекарите сме до никъде.В този случай категорично НЯМА ЛЕКАРСКА ВИНА.Спасяват всеки божи ден десетки живот.Моля, нека малко да имаме УВАЖЕНИЕ.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен12/3/18 09:24

    Моля, без да сте били свидетели или без да разполагате с факти не съдете който и да е , защото лекарите не се задържат в болниците,защото е високоплатено,а защото обичат да дарят живот или да помагат на някой.Оставете тия коментари за рушвети от 50-100 лв.Да не си мислите, че е нещо за тях.В днешно време много други хора на други професии получат много повече от тях, пък същото време работят и много по-малко.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен12/3/18 09:25

    Кой лекар бил на смяната

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен12/3/18 09:26

    Болно ми стана от коментарите,затова реших да ви светна с информация от първа ръка мили ГРАМОТНИ хора. Семра ми беше приятелка,ходих да я видя в болницата.През цялото време беше в добро състояние.Лекарите и обръщаха внимание,не ги критикувайте дотакава степен.
    Аз също съм родила преди няколко месеца.В никакъв случай не мога да се оплаквам.Съвестно си вършат работата.Семра сама не искаше раждане секцио.Мился,че се притесняваше от заплащането.
    Лекарите в това отношение нямат вина, не ги съдете без да сте убедени в нещо си.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен12/3/18 09:34

    Basin sa olsun alah sabir versin yaptiklarini yanlarina kyar birakma. Пиши до премиера и до главния прокурор и ги съди до край тези некадърни корумпирани гладници .Всички тези управдания са им безпочвени. Рядко срещана болест е била ало откога преносването е рядка болест . Преди и аз имах подобен проблем преносване на плода правиха сумати експерименти след което на собствен риск напуснах отделението и отидохме в Пловдив. Слава богу че сме отишли там веднага ми извършиха секциото и лекуващия лекар доктор Веселин Коларов ми каза че ако сме закъснели още малко краят щяло да бъде фатален за нас

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен12/3/18 09:34

    ALLAHIM SABIR VERSIN SEVDIKLERINE....MEKÁNLARI CENNET OLSUN.COK YAZIK OLMUŞ

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен12/3/18 09:34

    Basin sa olsun alah sabir versin yaptiklarini yanlarina kyar birakma. Пиши до премиера и до главния прокурор и ги съди до край тези некадърни корумпирани гладници .Всички тези управдания са им безпочвени. Рядко срещана болест е била ало откога преносването е рядка болест . Преди и аз имах подобен проблем преносване на плода правиха сумати експерименти след което на собствен риск напуснах отделението и отидохме в Пловдив. Слава богу че сме отишли там веднага ми извършиха секциото и лекуващия лекар доктор Веселин Коларов ми каза че ако сме закъснели още малко краят щяло да бъде фатален за нас

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен12/3/18 09:34

    В родилното на Момчилград вземат по 1000 лв рушвети докторите.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен12/3/18 09:36

    Basin sa olsun alah sabir versin yaptiklarini yanlarina kyar birakma. Пиши до премиера и до главния прокурор и ги съди до край тези некадърни корумпирани гладници .Всички тези управдания са им безпочвени. Рядко срещана болест е била ало откога преносването е рядка болест . Преди и аз имах подобен проблем преносване на плода правиха сумати експерименти след което на собствен риск напуснах отделението и отидохме в Пловдив. Слава богу че сме отишли там веднага ми извършиха секциото и лекуващия лекар доктор Веселин Коларов ми каза че ако сме закъснели още малко краят щяло да бъде фатален за нас

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен12/3/18 09:38

    Vijte gi samo kak lijat te Nikoga nesa vinovni predi godini edna moya blizka priyatelka bese v nacaloto na 9. Mesets i imase kirvene otidohme i s edin pogled resiha ce nie imame greska ice bebeto e mnogo malko ini pusnaha dasi hodim v kisti a nie resihme da otivame v druga bolnitsa v drug grad i sled 2 dena se rodi nedonoseno bebe a ako byahme si hodili vkisti i koy stese dae vinoven nie

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен12/3/18 09:39

    Към: Раим Хасан.Въпреки че разбирам болката ти, обаче съвестта не ми разрешава да съм безразлична.
    След като лекарите ви обясниха, че е желателно да я оперират,защо не се съгласихте? Даже след като разбра за сумата,която трябва да се плаща за операцията избяга и горката Семра я оставихте сама.Не е необходимо вече да се правиш на грижовен мъж и баща.След това даже избягваше лекарите, само и само да не ти се обяснят за секцио!
    Нали се говори за съвестност.А вие дали сте спокойни г-н Раим?

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен12/3/18 09:40

    Basin sa olsun alah sabir versin yaptiklarini yanlarina kyar birakma. Пиши до премиера и до главния прокурор и ги съди до край тези некадърни корумпирани гладници .Всички тези управдания са им безпочвени. Рядко срещана болест е била ало откога преносването е рядка болест . Преди и аз имах подобен проблем преносване на плода правиха сумати експерименти след което на собствен риск напуснах отделението и отидохме в Пловдив. Слава богу че сме отишли там веднага ми извършиха секциото и лекуващия лекар доктор Веселин Коларов ми каза че ако сме закъснели още малко краят щяло да бъде фатален за нас

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен12/3/18 10:03

    г-н Раим , ако беше толкова активен на времето,както си сега нещата можеха да не се стигнат до тук.
    Не ми е ясно какво целиш,обаче те каня да си поне малко съвестен.
    Даваш интервю, за нещо което изобщо не знаеш, обаче си замълчаваш да споменеш с една дума,че лекарите са ви посъветвали да я оперират на 05. на 06.,обаче вие не сте се съгласили,поради причината че сумата ви се е видяло висока.
    Семра повече се притесняваше от раждане по-нормален път ,обаче на момичето не и давахте избор.Убеждавахте я с вашите тъпи размисли,че не е необходимо операция и я накарахте да износи плода си с дни наред.
    Язък за нея.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен12/3/18 10:37

    Въпрос към всички:
    Колко от вас ще се чуди да дава сума за секцио в такова положение?
    Замислете се поне малко преди да коментирате.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен12/3/18 10:46

    4e tq zdravnata kasa vi plasta moshenici s izgnili dusici

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен12/3/18 12:14

    Abe zadtitnice na lekarite ,q mi kaji za sekcio po medicinski pricini kakvi pari ste iskat ,ako bese nqkakva ot mahalata vednaga stqha da q operirat bez pari nali?

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен12/3/18 12:15

    Zasto zastitavas postoqnno lekarite, za spesno sekcio koy iska pari q kaji da vidim ?

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен12/3/18 12:18

    Ти да не работиш в болницата голям защитник св оказа?я ми кажи сега кой иска пари за секцио по мед,причини?ако беше някоя от махалата веднага щяха да я оперират нали?

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен12/3/18 12:20

    1000 бебета какво са ? То в пловдив в частна болница има повече родени ,замислете се защо?даваш пари поне те гледат като писано яйце

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен12/3/18 12:23

    Da znayat vsickite jenami imalo 40 gradusa temperatuuraa I otisal nq sestrata kazal nesam dobre I tya kurvicka kazal namas nisto otivai pri stayata . Koya beshe ku4kata neznam am a ste te nqmeria skoro

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен12/3/18 12:24

    С една дума в България са много малко лекарите,на които може да им се довериш.

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен12/3/18 12:32

    Не ми е ясно защо в държавна болница трябва да се плаща за секцио?

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен12/3/18 12:35

    Kakvi pari be?tova e spesno sekcio po medicinski pricini?obvinqvate maja ,ce ne e dal pari I vie gi nnaucihte na rusveti ,smotan narod?

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен12/3/18 12:37

    1000 bebeta kakvo sa be dusicko , v castna bolnica v pld ima povece rodeni, to se zamisli vmesto da govoris gluposti, 1000 bebeta ot 7 obstini golqmo postijenie

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен12/3/18 12:45

    10:37 ti se zamisli , tova e spesno sekcio po medicinski pokazateli, kakvi pari iskat nekadarnicite?

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен12/3/18 12:46

    Tova ce sa iskali pari e za sad, kazaha go 100 coveka?alo prokuratura ima li tuk?

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен12/3/18 13:06

    Strano az rodix s seksio i ne sam dala nito edin lev operasiata ia napravi Doktor Georgiev da e jiv i zdrav joveka za kakvi pari stava duma shtom si osiguren

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен12/3/18 13:41

    Какви пари бе хора за секцио, какви ги говорите абе това е държавна болница, цезаровото сечение е без пари ако няма предварителна уговорка между доктор и пациент за избор но акушер гинеколог за да присъства но ражданено или проведе операцията но това е по изрична уговорка, избираш доктор и той идва даже да не е на смяна. Вие луди ли сте, това значи ли че който няма пари трябва да умира, защото лекарят отказва да оперира. Вие къде в родилно отделение видяхте тарифа за цезарово сечение.Тогава никой да не ражда, така ли?. Лекарите при нужда, при риск за плода и родилката са длъжни, длъжни да оперират два пъти го пиша, защото той е лекар в държавна болница и получава възнагражение за това
    Те са там да спасяват човешки животи,за това са учили, за таво са се клели, а не да се уговарят за пари. Лекарска грешка е и то как. Моите най искрени съболезнования.

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен12/3/18 14:30

    Необръщат никакво внимание къ пациентите

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен12/3/18 14:36

    В този момен усещам ГУЗНИ ЛЕКАРИ, тръгнали да се защитават под форма на анонимност в този сайт! Много добре, знаем, че Вие пишете коментари, за да се защитите! Гузен негонен бяга..... По-добре замълчете, не се излагайте допълнително!

    Бог да я прости! Добро момимче изглежда, много тежка загуба :(((((( Сила и кураж на семейството й !

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен12/3/18 14:53

    Alo kakvi pari? Tova e spesno sekcio po med.pokazateli

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен12/3/18 14:57

    Do 10:03 prava si v napisanoto ot tvoya strana bila si svidetel dobre no ne razbiram zasto tryabva da im se zaplasta za operaciyata v slucaya kato tya bestuy e zaplatena ot zdravnata kasa tazbiram ce i za ooeraciya se iziskva saglasieto na maja i no stom nestata varvyaha na zle ne tryabvase li da ne se ostavuat na proizvola na sadbata a da se deystva a vreme i da byaha ya ubedili za operaciya tolkova li skromna i bezhaberna bese semra ce ne znaese kak da deystva

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен12/3/18 15:07

    До 09:39 кво кво каза още малко и раим е виновен. Мале за какви пари говориш е виж че истината излиза на яве защо да плати момчето секциото се поема от касата. Значи истината е поискани са пари подкуп момчето не е съучастник в престъплението защото подкупа по НК е престъпление и пациентката не е лекувана адекватното защото не е платено Ти твърдиш това

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен12/3/18 15:08

    До 09:39 кво кво каза още малко и раим е виновен. Мале за какви пари говориш е виж че истината излиза на яве защо да плати момчето секциото се поема от касата. Значи истината е поискани са пари подкуп момчето не е съучастник в престъплението защото подкупа по НК е престъпление и пациентката не е лекувана адекватното защото не е платено Ти твърдиш това

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен12/3/18 15:08

    До 09:39 кво кво каза още малко и раим е виновен. Мале за какви пари говориш е виж че истината излиза на яве защо да плати момчето секциото се поема от касата. Значи истината е поискани са пари подкуп момчето не е съучастник в престъплението защото подкупа по НК е престъпление и пациентката не е лекувана адекватното защото не е платено Ти твърдиш това

    ОтговорИзтриване
  49. Анонимен12/3/18 15:19

    До пишещата , че няма лекарска грешка. На 100 % е лекарска грешка. Неможе в 21 век да умре родилка и да няма лекарска вина. Дори да е имало вътрешен кръвоизлив вие сте там за да се намесите. Или незнаете как, защото сте с купени дипломи. На 100 % съм сигурен, че ако тази млада жена бе родила в Холандия и тя и бебето й щяха да бъдат живи.

    ОтговорИзтриване
  50. Анонимен12/3/18 15:36

    А защо трябва да се плаща за секцио когато е по медицински показания

    ОтговорИзтриване
  51. Анонимен12/3/18 15:49

    За здравето каквато и сума да заплатиш си струва.Дори и на заем да са.

    ОтговорИзтриване
  52. Анонимен12/3/18 15:57

    Semra kız bilir ne çektiğini yazık olmuş güzel aileye bir gün herkes bulur belasını

    ОтговорИзтриване
  53. Анонимен12/3/18 17:15

    Като сте видели на кьде отиват нещата все пак сте лекари трябваше да извършите опе рацията да спасите два живота.А не сега да тьрсим кои е виновен. Язьк колко ниско пад нахме обрана и обрулена Бьлгария.Питайте се га защо младите не сьздават семейства,

    ОтговорИзтриване
  54. Анонимен12/3/18 19:12

    silata na dyrjavata v takiva momenti se vijda

    ОтговорИзтриване
  55. Анонимен12/3/18 20:22

    Ako ste svideteli, zashto pravite anonimni komentari??

    ОтговорИзтриване
  56. Анонимен12/3/18 20:26

    Как да не се плаща за секцио. Пари имат само за строшени бмв-та от Холандия. 20 лв за здравни нямат. Без осигуровки се плаща това е. Нека си говорим истината в Холандия защо не е родила, защото и там нямат осигуровки, а там вече е цифромания, затова се връщат в България. Много голяма трагедия жалко за жената и бебенце то,

    ОтговорИзтриване
  57. Анонимен12/3/18 20:26

    Абе хора чувате ли се, какви ги говорите?!?!?!? В държавна болница като кърджалийската НЕ СЕ ПЛАЩА! НЕ СЕ ДОПЛАЩА! Ако някой ви иска пари, те са за неговия джоб!!! Докога ще им плащате? Защо ще им плащате, след като родилната помощ е на сто процента заплатена от НЗОК, дори пациента да е неосигурен. Заради такива, които дават нерегламентирано пари на този и на онзи сме на този хал!

    ОтговорИзтриване
  58. Анонимен12/3/18 21:13

    Alo vie dobre li ste?kakvi.pari za spesno sekcio po medicinski pricini?

    ОтговорИзтриване
  59. Анонимен12/3/18 21:14

    1000 bebeta za 7 obstini I se hvalite ce imalo mnogo kadirni lekari?toljova ima v plovdiv v castna bolnica,alooo

    ОтговорИзтриване
  60. Анонимен12/3/18 21:53

    Abee eyy kakvo iskateee roditelite li da vlizat v rodilnoto vmesto lekarite kvo se pravite na chuknati na Celia grad mu pisna veche ot nekadarnici v rodilnoto Sega mi pravite mili ochichki na semeystvoto kachili nesi znaete laynata....are ot tuka

    ОтговорИзтриване
  61. Анонимен12/3/18 22:02

    Kvo mi filosofstvate Sega iskate da si prekriete laynata s upradania li aa abee na Celia grad mu e pisnalo ot vasss Vsichkite Ste boklucii

    ОтговорИзтриване
  62. Анонимен12/3/18 23:03

    Към 09:39 Щом съвестта не ви разрешава да сте безразлична.Още малко ще обвинявате мъжа й за случилото се.Не познавам семейството, от човешка гледна точка от кога вместо лекарите решават пациенти, когато е наложително? Колко ли струвало толкова едно цезарово раждане в Кърджали, че сумата да им се видяло висока.

    ОтговорИзтриване
  63. Анонимен12/3/18 23:12

    за съжаление "секцио" толкова често се препоръчва по една или друга причина, и при преносване от няколко дена, всеки би се замислил дали наистина се налага или някой иска час по-скоро да си свърши работата за негова сметка/дори не става въпрос само за пари, всички знаем разликата между нормалното раждане и операцията/...ако лекарите са били категорични, че е наложително, едва ли някой би се отказал заради паричната сума... Почивай в мир, Семра!

    ОтговорИзтриване
  64. Анонимен13/3/18 09:59

    Кажете нещо по въпроса.осигуровките платени ли са. Ако не са трябва да се плаща. Спешност няма тя е отказала секциото. Алооо разбирачите едни и същи глупости по 100пъти ще изгоните и двамата останали лекари. Който твърди че са му искани пари нека застане с името си. До сега никой лекар не ми е искал пари дори и екип си избрахме. Осигуровките са важни обаче някои хора не ги плащат и искат на наш гръб безплатно здравеопазване после им се вижда скъпо й ОП белята става. Лека им пръст много жалко но живота е гаден това е

    ОтговорИзтриване
  65. Анонимен13/3/18 18:53

    Mekannı cennet olsun eşine ve ailesine allah güç küvet versin.

    ОтговорИзтриване
  66. Анонимен15/3/18 14:24

    Да болката е голяма,но нека да не съдите лекарите ни моля ви без да сте свидетели на нещо и аз съм износила първата си рожба незнайно 1 седмица и след като постъпих в болница доктора още като ме прегледа каза,че няма време за губене и ме оперира и стотинка не е искал от съпругат ми така,че за спешни случаи пари не взимат,а друг е въпроса вече ако със собственно желание искаш секцио Искам да благодаря на доктора който дари живот на мен и на детето ми!Благодарим че ви има!

    ОтговорИзтриване
  67. Анонимен17/3/18 00:21

    Как да не искат пари с първото си раждане платих 300 лев докато ме вземат в операционната се мъчех в коридора и никой не ме поглвждаше бях с преносване от три дена бебето ми беше с овита пъпна връв а даже санитарката беше дошла да ми дава акъл че мога нормално как да родя с 1см разкритие така че не ми ги защитавайте тези лекари от кърджали уж с медицински показатели за свлцио бяг ама си поискаха 300 лева и още почерпки и въпреки всичко след раждането ме захвърлиха в стаята и молех някой да ми даде вода тъй като ми беше свършилаама никой не те чува

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.