Мургави хлапета станаха причина полицаи да влязат в чакалнята на автогарата в Кърджали. Служителите на реда били повикани заради невъобразимата врява, която вдигали децата, разказаха за 24rodopi.com служители в офиси на траспортни фирми.
„То не бяха крясъци, викове, тормоз над хората… Висят по цял ден с родителите си край кръговото кръстовище. Някои просят на паркингите на хранителните хипермаркети. Когато е лошо времето пък висят в чакалнята. Нетъприм шум беше и колеги позвъниха на полицията”, коментира пред наш репортер служител в един от офисите.
На място пристигнали униформени служители на реда, а цялата тайфа се изнесла.
Според работещите, утре отново ще се появят.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. буден гражданин19/3/18 16:36

    Никой нищо не им казва на тия мангали то с години просене тормоз на търговци и граждани (данъкоплатци) но няма закон за тях те се развъдиха направо безплатно здравеопазване и помощи от държавата паразитите паплача да се множи като плъхове

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/3/18 17:42

    Тази тумба мангали тормози хората по паркингите и са много нахални,каде са закрила на детето

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/3/18 20:15

    Aman ot tiya mangali

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/3/18 23:01

    Тези цигани са се заселили в изоставеното общежитие зад Кауфланд от години. И понеже никой не ги тормози ,те си разиграват коня както им падне.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/3/18 23:41

    Малко ви е това

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/3/18 00:13

    От години тумби цигани тормозят хората- едната група е на пазара , а другата на автогарата.Всички ги виждат и знаят, но никой не взема мерки! Полицаите се правят , че ги няма , а наглите цигани просят, крадат, изнудват и обиждат хората.ВСЕКИ ДЕН СА ТАМ!!! До кога???

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/3/18 01:00

    nqkoi nqma li da im potirsi otgovornost na bez kontrol deca kide sa zakrilata na deteto bezotgovorna rabota

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/3/18 09:49

    Къде са полицайте и от Комисията за закрила на детето, да идат пред хипер меркетите. Тия мангали са там и постоянно просят като са толкова нахални че, наскоро на един човек му взеха очилата и той не можа да си ги върне. Те там са едни и същи и като съберат пари от просия за бира, сядат на сянка под дърветата на кръгово и се почва гьоролтийте.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/3/18 15:57

    Не са се самонастанили в това общежитие а Кмета ги настани там, след като общината събори къща в центъра, където се бяха самонастанили преди време.Бях там, когато им разваляха къщата, те започнаха да заплашват, че никога нямали да гласуват повече за ДПС. Дойде лично заместник кмета и каза, че е говорил с Кмета и че ще ги настани в това общежитие.И сега всички гости на града, граждани и живущи в околността страдат, заради това.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен20/3/18 16:43

    Pitaite obshtinata za]o sa tam tezi cigani.Te ne sa samonastaneni a gi nastaniha. Taka, che ima vinoven.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.