Една от най-оборотните строителни фирми в Източните Родопи вече е продадена на социалния слабия Коста Илиев, защото… дължи над 1 300 000 лева за данъци и осигуровки. Това разкриха пред 24rodopi.com отлично осведомени източници.
„Държавата вече няма как да си прибере парите. Собственикът на дружеството се води джебелчанин, но реално силната фигура беше бивш народен представител. Той вече не е в парламента, няма как фирмата да печели обществени поръчки и след 26 март един бедняк дължи 1 300 000 лева на държавата, които няма как да погаси, защото самият той няма пари да изхранва семейството си“, поясниха запознати в детайли с прехвърлянето на дяловете на неплатежоспособната фирма.
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/4/18 08:50

    Koy e tozi naroden pretstavitel zasto nego sidyat

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/4/18 08:58

    Дали е член на ДПС! .... щом е получавал обществени поръчки явно е бил от "обръча от фирми"! Всички домогващи се до властта партийци са там не за благото на народа си, а за собствения келепир!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/4/18 10:40

    КЕРВАНСТРОЙ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/4/18 10:42

    Коя е тази държава която не може да си прибере парите .Ако не може да си прибере парите това не е държава , а е нещо друго

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/4/18 14:20

    Като сте толкова ербап Г-да народни представители,защо не публикувате списък на всички продали си фирмите по този начин!Интересно,защо и журналистите,не го изискват...............

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/4/18 17:46

    В коя държава можеш да продадеш фирма с толкова задължения? Няма такава държава!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/4/18 17:49

    керванът си върви по старо му ................

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/4/18 21:34

    Как се казва тоя плъх-мутант..и от коя бандитска партия е.....ееееех Българиооооо над 16 милиарда не събрани пари от НАП....да живеееее анархията,кражбите,корупцията,хаоса...някой си от стадото не си плаща вноската си за един кое си и хоп съдия изпълнител на вратата и на съд...на плъховете-мутанти им е разрешено да крадат колкото си искат...е тати корумпираната държава

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/4/18 08:28

    Защо никой не държи отговорни лицата, допуснали да се стигне до това? Как може на мен да ми пращат писма и да ме дават на съдия изпълнител за 50 лв., а такива /наши/хора да се оставят да приберат милиони, без да има последствия???? Отговорът е ясен: "Гарван гарвану око не вади"!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.