Два гола, три греди, Караджата влезе в сърцата на феновете и 101 пъти „Арда". Мачът на „сините" от Кърджали срещу „баските" от Куклен в едно изречение.
Почти пълен стадион в Момчилград посрещна и изпрати с аплодисменти четата на Елин Топузаков. Още във втората минута Димитър Алексиев заби гол №100 за „Арда" в шампионата на Югоизточната трета лига срещу „Атлетик". 24 кръга бяха необходими на „сините", за да достигнат зашеметяващия трицифрен резултат. „Баските" обаче показаха добра дисциплина в защита и бяха на косъм да си тръгнат с почетна загуба. Три пъти удари на домакините разтърсиха гредите, а „червената" стена се пропука отново в 84-тата минута, когато Димитър Алексиев оформи крайното 2:0 за „Арда".
За първи път на вратата на кърджалийци в мач от шампионата застана бившият страж на ЦСКА и „Берое" Иван Караджов. Караджата пък бързо влезе в сърцата на агитката след като неумишлено препарира с топовен шут по топката играч на гостите и предизвика бурни овации. Причината бе, че състезателят на Куклен с №8 на фланелката цяло второ полувреме не спря да дразни феновете с реплики и среден пръст, който на няколко пъти размаха към тях.
След тази победа „Арда" събра 66 точки на върха, вече 16 пред втория „Загорец", който днес направи 0:0 при гостуването си в Раковски, и голова разлика от 101:6.



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/4/18 20:09

    Раковски-Загорец 0-0.Арда води
    с 16 точки пред Загорец.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/4/18 10:15

    Кмета да отвори стадиона за граждани. Няма къде да тичаме,да обикаляш парка е опасно.
    Молба към кмета : позволете на гражданите си да тичат на стадиона.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/4/18 15:08

    До 10:15 Ти за тичане на стадиона вече забрави. Ако ти се тича много май, ще трябва около стадиона.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.