„Самоубийците на пътя са проблем за всички участници в движението, защото са и потенциални убийци. Този „бешлик“ (от беш – пет) караше малката кола с многото петици със 150-155 км в час, като изпреварваше на завои и на места без видимост по пътя Кърджали - „Маказа“. Много по-мощни коли се движат със скорост, която показва уважението на водачите им към закона и другите на пътя, но този явно много мощно избива комплекси, натискайте педала на газта до ламарините“, посочва пред 24rodopi.com гневен водач на МПС, който ни е изпратил снимки и видео.
Снимките са направени днес към 13.30 часа.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/4/18 17:58

    Хахах тая е от кирково бахти куража на

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/4/18 18:08

    Ama da pokajete kak vi prodavat nezakonno bg elenergiata s 500 procenta nadcenka ne vi darji nali?!....sha farkat pera i perushinki ot bul generali, ministri, deputati i bankeri?!...:-)...ima da im gi tarsite setne de sa...de sa...?! :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/4/18 18:37

    И така както си лети някой ден ще прочетем тук, че е убила някого или се е претрепала.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/4/18 20:05

    Еми то от един кирковски БЕШЛИК кво може да се очава,само номера му вдига 200 коня и колата 73 става цяло стадо КИРКОВСКИ БЕШЛИЦИ

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/4/18 20:29

    Значи който е снимал също е идиот или лъжец. На снимката се вижда че той е зад идиот номер1, в лявото платно и поради хубавата снимка и близкото разстояние ,той също се движи съсъ същата скорост. Даже влизането в завой е с намаляне на скороста, от което следва че се движи с по голяма скорост от идиот номер 1. Питанка кой се движи с по голяма скорост. Всеки ако размисли върху снимката ще стигне до този извод. Остава още една вероятност двамата пътуват заедно и единият снимааа приятеляяси и го качва. И двамата са идиоти...п

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/4/18 20:37

    И така на втората снимка се вижда че бялата кола изпреварва камион след излизане от завой,пътя сигурно го позволява... . Но до бялата кола има още две коли, който биват изпреварени от водачът правещ снимките, . Какво става после, двете коли пътуват заедно и водач2 снима отзад. Даже водач2 се движи по бързо от бялата кола.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/4/18 21:39

    Ти със колко кара,че разбера тая кола с петиците с каква скорост се е движела.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/4/18 22:45

    Ха сега да видим дали отдел "Пътна полиция" ще си върши работата,освен ако не се стреснали от шик регистрацията...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.