След 25 неформални срещи в различни региони на страната, всички в ДПС очакват с нетърпение и различни нагласи анализа на председателя Мустафа Карадайъ.
Както вече 24rodopi.com писа, лидерът на Движението се появяваше изненадващо на събрания на местни съвети на партията или се срещаше с жители на населени места в Родопите, Айтоско и Руенско, Североизточна България – било на площада, в кафенето, на поляната, на футболен мач. Сред най-емоционалните била срещата с жителите на кърджалийското село Широко поле.
„Всички в парламентарната група определят като положителна промяната в работата и инспектирането на местните структури. Някои са притеснени и има защо. Но всички очакваме да научим изводите на председателя от видяното и чутото по места. Над 25 са проведените изненадващи срещи“, коментира пред 24rodopi.com народен представител от ДПС.
За първи път Карадайъ поканил в централата на ДПС голяма група симпатизанти, след като те поискали да видят къде работят лидерите на партията.
24rodopi.com

На снимките: Мустафа Карадайъ посреща гости в централата на ДПС и… някои от изненадващите му срещи в страната – в Студеница, Дулово, Яребица, Правда, Голям Поровец. Снимки: Пресцентър на ДПС

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.