Община Крумовград предоставя за обществено обсъждане идейно предложение на монументален знак, който да бъде  поставен на входа на град Крумовград (посока от гр. Момчилград).
Очакваме гражданите на общината и заинтересованите страни да изкажат своите мнения, да дадат предложения или изкажат становище по идейното предложение, гласи съобщение на Община Крумовград.
Срокът за  предложения е до 31.05.2018 година.
Предложения, становища и мнения  се приемат на електронна поща: minkrum@abv или чрез деловодството на общината, находящо се в град Крумовград, пл. България № 16.
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/4/18 09:20

    Няма нужда от мнението на заинтересованите или незаинтересованите граждани предостатъчно е мнението на фартин тъпанаря от Сливарка

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/4/18 09:26

    Гениално пхахахаха

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/4/18 10:05

    Без коня и листата от топола ,обезателно трябва да бъдат вмъкнати или гравирани някъде!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/4/18 15:50

    А бе те пътищата да оправят им стига.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/4/18 07:30

    Първо да ремонтират пътя.След някой ден няма да може да се пътува с лека кола.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/4/18 11:28

    Община Крумовград предоставя за обществено обсъждане идейно предложение на монументален знак.Но на кой/я личност е идеята може ли да се знае.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/4/18 12:22

    Дами и господа от Общинския съвет! Мисля, че в горната страна на буквата е хубаво да има и герба на града. Проекта е гениален, успех в осъществяването.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.